ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεκάκης: «Δίπλα στον Άρη ο δήμος, ενημερώνεται σήμερα ο πρωθυπουργός, συνάντηση με Καρυπίδη»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Αναλυτικά όσα είπε με αφορμή την απόφαση σκάνδαλο εις βάρος του Άρη…

Αρχικά ανέφερε:

Έχουμε μία απόφαση που όλη η πόλη χαρακτηρίζει σκάνδαλο, όλη η πόλη έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Όσο βλέπουν ότι η ομάδα δυναμώνει, ότι οι κινήσεις είναι σε μία κατεύθυνση, τόσο θα βρίσκει μπροστά της η ομάδα εμπόδια. Όσο φτάνουμε στο σημείο στην έφεση να εμμένουμε σε μία απόφαση σκάνδαλο, πρέπει όλοι να μετρήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Για το αν ο δήμος θα σταθεί δίπλα στον Άρη:

Θεσμικά ο δήμος Θεσσαλονίκης πέρα από την έντονη διαμαρτυρία του, έχει περιορισμένες δυνατότητες θεσμικά και ουσιαστικά. Επιπλέον αυτό που έχει δείξει η διοίκηση του δήμου τα τελευταία χρόνια είναι ότι σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ομάδας της πόλης ο δήμος είναι δίπλα. Τις off the record πιέσεις δεν πρέπει να τις ανακοινώνουμε.

Θα πρέπει κάποια στιγμή το κράτος το Αθηναϊκό να καταλάβουν ότι αυτές οι αδικίες στις ομάδες της πόλης θα πρέπει να εκλείψουν, τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν.

Για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα:

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία κάθε μέρα, όλη μέρα. Και ο ίδιος θέλει να αντιδράσει, θα τα δούμε αυτά μαζί και με την διοίκηση του Άρη, και εμείς δίπλα θα συμβάλουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Ο κ.Καρυπίδης από αύριο θα είναι στην Θεσσαλονίκη και από αύριο θα υπάρχει συνάντηση και δικιά μου και του δημάρχου μαζί του. Θα βάλει ο δήμαρχος και σήμερα το θέμα του Άρη στην συνάντηση με τον κ.Μητσοτάκη. Ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο θα είναι δίπλα στον Άρη.

Ενώ τέλος είπε:

Ο Άρης αλλάζει επίπεδο και αυτό κάποιους ενοχλεί. Εμείς θα πρέπει να είμαστε θωρακισμένοι απέναντι τους.

 

To Top