ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεκάκης: “Σύσσωμοι Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ και Δήμος ετοιμάζουμε δράσεις την μετονομασία της οδού Άλκη Καμπανού”

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και την εκπομπή Αθλητικό Express και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μετονομασία της οδού Γαζή, σε οδό Άλκη Καμπανού.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση του Δήμου έχει παρθεί εδώ και σχεδόν 9 μήνες. Αλλά δυστυχώς η γραφειοκρατία μας καθυστέρησε. Η αποκεντρωμένη αποδέχτηκε το αίτημα και πλέον είμαστε έτοιμοι για να αλλαχθεί η ταμπέλα. Ήταν μια πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Άρη που εισακούστηκε.

Αλλά δεν είναι απλά μια ταμπέλα. Είναι ένα γεγονός που συγκλόνισε όλη τη χώρα. Είναι ένα γεγονός που μας δείχνει ότι οι οπαδοί πρέπει να είναι αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει.

Ηδη δρομολογούμε συνάντηση και με τον Α.Σ και με την ΠΑΕ Άρης και με την ΚΑΕ Άρης. Για να δούμε πότε και με ποιον τρόπο θα γίνει η μετονομασία της οδού. Η οδός πλέον ονομάζεται οδός Άλκη Καμπανού, αλλά μένει να ανέβει η ταμπέλα».

Για τη δομή εις το όνομα του Άλκη και τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει : Με την δομή βρισκόμαστε σε άψογη συνεργασία. Θα κάνουν κάποιες δράσεις. Ο Δήμος σε αυτές τις δράσεις δεν θα έχει συμμετοχή. Εμείς θα έχουμε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη Άρη για τις δικές μας δράσεις.

Το πάρκο ήταν μια ένδειξη του Δήμου ότι θέλουμε ηρεμία. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει».

Για το γήπεδο του Άρη: «Η έκταση είναι του ΟΑΕΔ. Πρέπει να βρεθεί αρχικά η χρυσή τομή με τον ΟΑΕΔ. Πιστεύω θα βρεθεί. Κι εγώ είμαι αισιόδοξος και ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Υπουργός κ Καλαφάτης και η ΠΑΕ Άρης είναι σε συνεχή επικοινωνία. Είναι ένα μεγάλο όραμα του κάθε Αρειανού. Δε νομίζω ότι θα μείνει στα χαρτιά. Αλλά στη χώρα μας η γραφειοκρατία είναι μεγάλη δυστυχώς. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή».

To Top