ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεκίδης στο PRESSARIS για Βαρδάκη: “Ξέρει τι σημαίνει Άρης, ο καλύτερος στον τομέα του”

Ο Απόστολος Λεκίδης “γεννήθηκε” ποδοσφαιρικά στα σπλάχνα του Άρη και ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τους κιτρινόμαυρους, πέρα από την επαγγελματική του πορεία. Ο πρώην πορτιέρο είναι τα τελευταία χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στον Κισσαμικό και συνεργάστηκε με τον Λάζαρο Βαρδάκη, ο οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Άρη, με ειδικότητα στον τομέα των μετρήσεων.

Μιλώντας στο PRESSARIS αφού τόνισε ότι: “Όλοι παραδέχονται πόσο έλειπε ο Άρης από την μεγάλη κατηγορία. Το απέδειξε με την πορεία του και δικαιολογημένα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους και μακάρι στην νέα σεζόν να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα” αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη του:

“Ο Λάζαρος είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο. Στον τομέα των μετρήσεων κτλ. είναι ο καλύτερος και θα βοηθήσει σίγουρα όλο το τιμ του Άρη, έχοντας μια πολύ καλή συνεργασία με τον Σάκη Παντελίδη, ο οποίος είναι με την σειρά του ένας εξαιρετικός γυμναστής και η δουλειά του φάνηκε και στην ομάδα φέτος”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι: “Δεν χρειάστηκε να του πω εγώ τι σημαίνει Άρης, πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος με πολύ κόσμο και πιστούς φιλάθλους. Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του… Του εύχομαι κάθε επιτυχία…”.

To Top