ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεκμπέλο: «Πολύ καλό το υλικό του Άρη! Έχει ωριμάσει και θα βοηθήσει ο Κάτσε»

Ο Αρτούρ Λεκμπέλο πιστεύει πολύ στο υλικό που έχει ο Άρης τη φετινή σεζόν και έκανε ειδική αναφορά στον Εργκούς Κάτσε.

Μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 ο βετεράνος παίκτης του Άρη τόνισε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Προσπαθούμε να μείνουμε όρθιοι, είμαστε σε καλή ψυχολογία και προχωράμε. Δεν πρέπει να κατεβάζουμε το κεφάλι κάτω σε κάθε δυσκολία. Ούτε σε οικονομικά θέματα, είτε σε θέματα υγείας”.

Για το ξεκίνημα της σεζόν: “Θυμάμαι και με τον Πάκο Ερέρα ότι είχαμε ξεκινήσει καλά και κάναμε το 4/5. Μπορεί τώρα οι εμφανίσεις της ομάδας να μην ικανοποιούν αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδήθηκαν βαθμοί. Το να ξεκινήσεις άσχημα κόβει τα πόδια των παικτών, όταν ξεκινάς στην πρώτη θέση υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία. Το θέμα είναι τώρα να σταθεροποιηθεί μια καλή απόδοση”.

Για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν: “Ο Άρης προσέθεσε ποιότητα με τον Κάτσε και τον Ματέο Γκαρσία. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου γυρνούσε ο προπονητής το κεφάλι στον πάγκο και δεν έβλεπε κανέναν. Σήμερα η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη φάση. Όταν έχεις στην μεσαία γραμμή Κάτσε, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα, Γκαρσία, Μπερτόγλιο βλέπεις ότι η ομάδα έχει βάθος και δεν θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια”.

Για την θέση του φορ: “Πέρυσι με τον Ιντέγε περιμέναμε και περιμέναμε και δεν έδωσε αυτά που περίμενε ο κόσμος. Ο Λόπεθ και αυτός μέχρι τώρα δεν έχει δείξει κάτι. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο βέβαια. Πρέπει να πάρει ευκαιρίες και ο Μάνος. Δεν γίνεται με 5 και 10 λεπτά. Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνος”.

Για τις μέχρι τώρα νίκες του Άρη: “Μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει ιδιαίτερα ντέρμπι. Ένα ντέρμπι κερδίσαμε με τον Παναθηναϊκό με ένα καλό ημίχρονο. Είναι θετικό ότι η συγκομιδή των βαθμών είναι καλή. Το θέμα είναι ότι και με τις προσθέσεις που γίνανε και με το υλικό που υπάρχει θα πάμε καλύτερα”.

Για το αμυντικό κομμάτι: “Με την εμπειρία που έχει ο Μάντζιος μπορεί να περάσει μια καλή αμυντική νοοτροπία στον Άρη. Ο Γκανέα μέχρι τώρα δεν πείθει, ο Ντάτκοβιτς δεν έχει βγει μέχρι τώρα. Η εμπειρία του Μάντζιου από πιο μικρές ομάδες μπορεί να βοηθήσει στο μεσο-αμυντικό κομμάτι”.

Για τον Κάτσε: “Σε όποιες ομάδες έπαιξε μέχρι τώρα ήταν βασικός παίκτης. Στον Άρη πιστεύω ότι θα έχει αυτήν την θέση και θα μπορέσει να προσφέρει. Ο σωματότυπος του είναι πολύ καλός, έχει ωριμάσει πλέον. Έχει τρεξίματα και κοψίματα, είναι ένα 6άρι που μαζί με τους Σάσα και Τζέγκο θα βοηθάει πολύ”.

Για τον στόχο του Άρη: “Στόχος της διοίκησης και με τις μεταγραφές που έγιναν είναι για να πλασαριστείς στις πρώτες τέσσερις θέσεις, όχι να είσαι πέμπτος και έκτος”.

To Top