Λεκμπέλο: “Τα υπέρ του Χατζηνικολάου, γιατί πρέπει να στηριχθεί…”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, για τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και φαίνεται ότι δε θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου, αλλά και για τους πιθανούς αντικαταστάτες τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας: «Τον κ. Χατζηνικολάου δεν τον πρόλαβα στον Άρη για έναν χρόνο. Έχουμε αγωνιστεί φυσικά ως αντίπαλοι, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Ιωνικό. Βλεπόμασταν συνέχεια και είχαμε ένθερμους χαιρετισμούς. Ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα».

 Για το αν είναι θετικό ότι ο κ. Χατζηνικολάου ξέρει την νοοτροπία που επικρατεί στο σύλλογο, είπε: «Είναι ένας προπονητής που αγαπάει την ομάδα, είναι 100% Αρειανός. Ανδρώθηκε και μεγάλωσε στην ομάδα. Είναι θετικό το ότι ανήκει στην οικογένεια του Άρη. Η αλήθεια είναι ότι έχει την εμπειρία, βέβαια όχι μεγάλη, από την παρουσία του στον Πλατανιά. Έχει δουλέψει ξανά στη Σούπερ Λιγκ και είχε καλό ξεκίνημα. Πλήρωσε στον Πλατανιά 2-3 αρνητικά αποτελέσματα. Είναι ενεργός προπονητής, πάντα είχε ομάδες. Πλέον, οι διαφορές μεταξύ της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, καθώς έχει πέσει η ποιότητα».

 Για το πόσο και από ποιους πρέπει να στηριχθεί ο κ. Χατζηνικολάου, επεσήμανε: «Δεν είμαι υπέρ των συνεχόμενων αλλαγών στους προπονητές. Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί κυρίως από τον κόσμο, ο οποίος είναι αυτός που πιέζει συνήθως για τις αλλαγές προπονητών, μετά από άσχημα αποτελέσματα. Όλοι οι παίκτες θα είναι φέτος πολύ πιο έμπειροι. Πρέπει να μην υπάρχουν απώλειες στο ρόστερ και να βρεθούν αντικαταστάτες για τους παίκτες που έχουν ήδη φύγει».

 Για τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό, οι οποίοι δύσκολα θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον Άρη, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τόνισε: «Θα είναι σημαντικές απώλειες, γιατί αγωνίζονται στον άξονα και είναι βασικοί. Θα έχει πρόβλημα η ομάδα αν δε βρει ισάξιους ή καλύτερους παίκτες. Είναι θετικό το ότι δε διαρρέουν ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, γιατί αυτό θα δυσκόλευε και τις περιπτώσεις παικτών που τους έχει προταθεί η ανανέωση των συμβολαίων. Θα χρειαστεί υπομονή για να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Θα είναι δύσκλη σεζόν, αφού δε θα υπάρχουν παίκτες όπως ο Τάτος και ο Ζαραδούκας».

 Για τον Γιαννιώτα και την πιθανή μετακίνησή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, είπε: «Θα ωφεληθεί η ομάδα για να μπορέσει να κινηθεί. Η βοήθεια θα είναι μικρή, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αλλά, το ρόστερ είναι αυτό που επείγει. Πρέπει και οι παίκτες να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Η διοίκηση οφείλει να προτείνει στους ποδοσφαιριστές χρήματα τα οποία μπορεί να τους δώσει, για να μπορεί να ανταποκριθεί και να μην υπάρξουν νέα οικονομικά ανοίγματα».

To Top