Λεμάρ και Σουάρες ταπείνωσαν την Μπαρτσελόνα, 2-0 η Ατλέτικο!

Λεμάρ και Σουάρες έκαναν… πλάκα στην απογοητευτική Μπαρτσελόνα (2-0) και η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε χωρίς πρόβλημα στις νίκες για το πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με καταλυτικούς τους Σουάρες και Λεμάρ που είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ, επιβλήθηκε σε ένταση… προπόνησης της Μπαρτσελόνα με 2-0 και επέστρεψε σε νικηφόρα τροχιά για το πρωτάθλημα.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να είναι ουσιαστικά απειλητικοί, αφού είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους «ροχιμπλάνκος» και εκτός αυτού είναι εμφανές ότι η απογόητευση είναι πάνω από παίκτες και τεχνική ηγεσία, σε ένα ματς που ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν στις εξέδρες λόγω τιμωρίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε, Καράσκο, Ντε Πολ (46′ Τρίπιερ), Κόκε, Λεμάρ, Σουάρες (71′ Κορέα), Φέλιξ (71′ Γκριεζμάν)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (75′ Λουκ Ντε Γιονγκ), Πικέ, Αραούχο, Ντεστ, Μπουσκέτς, Νίκο (46′ Σέρζι Ρομπέρτο), Γκάβι (75′ Πουτς), Ντε Γιονγκ, Κουτίνιο (64′ Φάτι), Ντεπάι

To Top