Λεμονής στο PRESSARIS για τα νέα αποκτήματα, το κλίμα στα αποδυτήρια και την ηρεμία στο “στρατόπεδο” των παικτών

Ανήκει στο “γκρουπ” των ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν τι εστί Άρης, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ υπήρξε και μέλος της πρώτης ομάδας αρκετές φορές κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Ο λόγος για τον Καλούδη Λεμονή που μιλά στο PRESSARIS για τις αλλαγές που αναμένονται στην αγωνιστική εικόνα του Άρη μετά τις τελευταίες μεταγραφές αλλά και το καλό κλίμα που υπάρχει στο αποδυτήρια της ομάδας.

Για το ποια είναι πλέον η ψυχολογία της ομάδας: “Κάναμε μία νίκη ψυχολογίας την Κυριακή την οποία είχαμε και μεγάλη ανάγκη. Αν συνεχίσουμε με την ίδια υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολύ εύκολα όλους τους στόχους μας. Εχουμε και το κενό αυτό τώρα, στο οποίο υπάρχει χρόνος για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι”.

Για τις μεταγραφές: “Έχουν την εμπειρία που ήταν και το ζητούμενο. Ίσως αυτό να μας έλειπε όλο αυτό το διάστημα. Είναι καλό που ήρθαν στην ομάδα αυτοί οι παίκτες. Είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν και κυρίως εμάς τους νεότερους σε ηλικία”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: “Προσπαθούμε όλοι με επιτυχία μέχρι τώρα να διατηρήσουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.Βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε καθημερινό επίπεδο. Ο ένας δίνουμε στον άλλον το καλό παράδειγμα. Ακόμα και οι Σανιά και Ν΄Λουντούλου που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δίνουν τον καλύτερο τους ευατό στις προπονήσεις. Πραγματικό τους τιμάει αυτό”.

Για τον αν έχει επέλθει πλέον η ηρεμία: “Σίγουρα τα πράγματα πλέον είναι πιο ήρεμα. Η ενίσχυση της ομάδας μας ωφέλησε όλους. Πλέον, μπορούμε πιο εύκολα να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας”.

To Top