ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεμπρόν ή Κάρι; Ποιος θα διαλέξει τον Αντετοκούνμπο στο All Star Game;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το δεύτερο All Star Game της καριέρας του και περιμένει να δει ποιος από τους Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι θα τον διαλέξει στην ομάδα του!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game ολοκληρώθηκε και τα αποτέλεσματα έφεραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη θέση των starters, με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να συγκεντρώνει 2,5 εκατομμύρια ψήφους σπάζοντας… όλα τα κοντέρ!

Ο Έλληνας φόργουορντ ετοιμάζεται για το ASG του Λος Άντζελες και σε λίγες ώρες θα μάθει αν θα ενταχθεί στην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, ή σε αυτή του Στεφ Κάρι.

Όπως είναι γνωστό, το φετινό παιχνίδι δεν θα έχει τις κλασικές ομάδες της Ανατολής και της Δύσης, με τους δύο αρχηγούς να είναι αυτοί που θα επιλέξουν τους συμπαίκτες του σε ένα… ιδιότυπο draft, που θα εξελιχθεί ως εξής:

Ο Λεμπρόν, ως ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους, θα είναι αυτός που θα διαλέξει πρώτος έναν εκ των Γιάννη, Κάιρι Ίρβινγκ, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζόελ Εμπίντ, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς, οι οποίοι κέρδισαν τις θέσεις των starter σε Ανατολή και Δύση. Αντίστοιχα, ο Κάρι θα επιλέξει δεύτερος και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί όταν σχηματιστούν οι δύο πεντάδες.

Στη συνέχεια, οι δύο αρχηγοί με τους προπονητές του ΝΒΑ θα επιλέξουν σε ένα νέο draft τους 14 παίκτες που θα πάρουν τις θέσεις των αναπληρωματικών. Σε αυτό το σημείο, θα επιλέξει πρώτος ο Κάρι και όχι ο Λεμπρόν.

Στο τέλος του Draft, η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 12 παίκτες, τόσο από την Ανατολή όσο και από την Δύση. Μοναδικός περιορισμός σε αυτό το σημείο είναι να υπάρχουν μίνιμουν τρεις γκαρντ σε κάθε ομάδα.

Ποιος θα πάρει τον Γιάννη;

Όπως είναι φυσικό, όλοι ψάχνουν ποιος θα διαλέξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν (28,2 πόντοι, 10,1 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα, 1,3 τάπες μ.ο), βρίσκεται για τα καλά στη συζήτηση για τον MVP της Regular Season και, το κυριότερο, έχει μεγάλη απήχηση στον φίλαθλο κόσμο του ΝΒΑ.

Έτσι, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Στεφ Κάρι αναμένεται να δώσουν… μάχη για τον Έλληνα σταρ, με τον ηγέτη των Ουόριορς να αναφέρει πως θέλει να διαλέξει τον Αντετοκούνμπο, ώστε να μην καρφώσει και πάλι μπροστά του, όπως στο περσινό All Star Game!

Όπως και να έχει, το μεγαλύτερο και πιο θεαματικό event του ΝΒΑ βρίσκει και πάλι την χαμένη του αίγλη, καθώς οι παίκτες έχουν πλέον μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. «Θα προσπαθήσω να νικήσω. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλαξε η μορφή της διοργάνωσης, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Το All-Star δεν ήταν αυτό που έπρεπε τα τελευταία χρόνια. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα παίξουμε όπως πρέπει. Οι θαυμαστές μας το αξίζουν», ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς, δίνοντας έτσι το στίγμα για όσα θα ακολουθήσουν…

To Top