ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Δεν θα φτάσω ξανά στο 100%”

Μετά από τη μεγαλύτερη αποχή της καριέρας του εξαιτίας τραυματισμού, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε πως δεν πρόκειται να γυρίσει στο 100% του μετά από την ήττα των Λέικερς από τους Κινγκς που τους έβαλε σε μπελάδες.

Επαγγελματίας από το 2003, έχει 1307 αγώνες κανονικών περιόδων και ακόμη 260 στα playoffs του ΝΒΑ. Στα 36 του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/5) στη δράση μετά από έξι εβδομάδες, ωστόσο οι Λέικερς ηττήθηκαν από τους Σακραμέντο Κινγκς και πλέον πιέζονται ασφυκτικά από τους Μάβερικς και τους Μπλέιζερς για μια θέση στην πρώτη εξάδα της Δυτικής Περιφέρειας που οδηγεί απευθείας στα playoffs.

Ο Βασιλιάς είχε 16 πόντους από 5/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 3/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, ένα μπλοκ και 5 λάθη σε 31:51, παραδέχθηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης πως ο αστράγαλός του ήταν αρκετά “σφιχτός” και δεν δίστασε να δηλώσει πως “δεν θα φτάσω στο 100% μου, ποτέ ξανά”. Αυτή η ατάκα ηχεί περίεργα επειδή βγήκε από το στόμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, του απόλυτου αθλητή, ωστόσο στα 36 του, μετά από τη μεγαλύτερη αποχή της καριέρας του εξαιτίας τραυματισμού, μάλλον ξέρει τι λέει και μάλλον αυτό που παραδέχεται είναι και η πραγματικότητα.

Με τέσσερα πρωταθλήματα (2012, 2013, 2016, 2020) και με αμέτρητα παράσημα, ομαδικά και ατομικά, στη διάρκεια της καριέρας του ο King James δεν έχει πλέον κάτι να αποδείξει, σίγουρα όμως στο ντεπόζιτό του υπάρχουν ακόμη καύσιμα για να τον βλέπουμε για δύο, τρία, τέσσερα χρόνια στα παρκέ. Ακόμη και στο 90%, ακόμη και στο 80%, ακόμη και στο 70%, ο ΛεΜπρόν θα συνεχίσει να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο, αρκεί γύρω του να έχει ένα πραγματικά καλό supporting cast.

To Top