ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεουτσάκος για Καλαϊτζίδη: “Απαράδεκτο με αυτόν τον τρόπο να γίνονται τέτοιες καταγγελίες”

Θέση για όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς πήρε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Football League υποστήριξε ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες σοβαρές καταγγελίες τη στιγμή που υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα. 

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, είναι επιβεβλημένο να το προστατεύουν και με λόγια και με πράξεις. Θεωρώ απαράδεκτο με αυτόν τον τρόπο να γίνονται τέτοιες σοβαρές καταγγελίες τη στιγμή που υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα, τα οποία μπορούν να επιληφθούν αρμοδίως.

Όποιος έχει οτιδήποτε για οποιονδήποτε να καταγγείλει, οφείλει χωρίς τυμπανοκρουσίες, να επισκεφθεί τον Αθλητικό εισαγγελέα και να καταθέσει ό,τι έχει στην κατοχή του και όχι να προβαίνει σε δυσμενείς κρίσεις και να ζητά εκ των υστέρων να τον καλέσει ο Αθλητικός εισαγγελέας. Θα τηρηθεί η νομιμότητα.

Ήδη διαβίβασα τις δηλώσεις του κ. Καλαϊτζίδη στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να λάβουν γνώση και να πράξουν τα δέοντα. Τέτοιες συμπεριφορές βλάπτουν την ακεραιότητα και τη φήμη του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό θα αποτελέσει θέμα για το επόμενο διοικητικό συμβούλιο».

Πηγή: FL News.gr

To Top