ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεουτσάκος: “Μονόδρομος η αναδιάρθρωση, μάτωσε και πέτυχε ο Καρυπίδης, μαγικό το Χαριλάου”

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε την αναδιάρθρωση, την ΕΠΟ και φυσικά τα όσα συμβαίνουν στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

-Για την επιτροπή και την απόφαση:

Εμείς δεν παρεκκλίνουμε από το σχέδιο του Βασιλειάδη. Τασσόμαστε με αυτό και θέλουμε να εφαρμοστεί. Δεν ξέρω αν είναι επίσημη η απόφαση της Σούπερ Λίγκα. Εμείς είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης και κατηγορηματικοί. Δεν το διαπραγματευόμαστε. Αν η Σούπερ Λιγκ θέλει να καταθέσει κάτι άλλο δεν τον ξέρω.

-Για το τι πιστεύει ότι θα γίνει με την αναδιάρθρωση:

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ είναι 17 άτομα. Ο καθένας λέει την άποψη του και θα γίνει μία εισήγηση. Εμείς θέλουμε την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη. Θέλει να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και θα είναι καλύτερο οικονομικά. Χθες έγινε μία επιτροπή που λέχθηκαν και κάποια πράγματα που δεν ξέρω αν είναι επίσημα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να προτείνουμε να είναι 16 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ.

-Για το αν θα αποχωρήσει:

Εννοείται. Δεν το διαπραγματεύομαι καν. Ενημέρωσα και τον κ. Γραμμένο. Η συνάντηση είναι την Δευτέρα στις 12. Δεν υπάρχει εισήγηση το πλάνο είναι ένα. Αυτό που αποφάσισε ο κ. Βασιλειάδης. Δεν γίνεται να θέλει να βοηθήσει και να του βάλουμε εμπόδια.

-Για τα επιχειρήματα της Σουπερ Λιγκ:

Το είπα και χθες. Δεν ξέρω αν αυτό που συζητήσαμε και έχει παρθεί ομόφωνη απόφαση από την Σούπερ Λιγκ. Εγώ είμαι ξεκάθαρος και εμμένω στις απόψεις μου.

-Για τον κ. Γραμμένο:

Την Δευτέρα αν δεν είναι μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα εγώ δεν πρόκειται να παρευρίσκομαι.

Υπήρχαν άλλες δύο προτάσεις για δύο ομίλους. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά εφόσον έτσι αποφάσισε ο κ. Βασιλειάδης. Φέτος οι ομάδες μας δεν πήραν όσα τους αναλογούσαν. Ζοριστήκαμε και πρέπει να γίνει αυτή η λύση.

-Για το να μπλέξουν τον πρωθυπουργό στην απόφαση:

Σε εμάς δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο και τα χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον Βασιλειάδη δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ομάδες που πρέπει οικονομικά να βιώσουν του χρόνου.

-Για τον λόγο που μπορεί να θέλουν να μείνουν 16 ομάδες:

Τα κεκτημένα τα χάνουμε και εμείς από κάτω. Δεν πληρωνόμαστε. Είμαστε σε χειρότερη θέση. Εγώ κοιτάω τα του οίκου μας που έχουμε οικονομική δυσπραγία και περιμένουμε η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη.

-Για το αν θα κρατήσει άμυνα ο κ. Βασιλειάδης:

Εγώ δεν βλέπω να μην κρατάει άμυνα. Ό,τι έχει πει το έχει κάνει. Αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα για το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται πέντε αγωνιστικές να ανακοινώνουμε κάτι άλλο που μας ήρθε στο μυαλό. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να την πληρώνουμε εμείς. Είναι μονόδρομος η αναδιάρθρωση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εύχομαι το σχέδιο αυτό να τελεσφορήσει.

-Για την επιστροφή του Άρη:

Είναι φοβερή και είναι η θέση του Άρη εκεί. Είναι προς όφελος της Σούπερ Λίγκα που ανέβηκε ο Άρης, δίνει άλλη αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Για τον Καρυπίδη:

Δικαιώνεται η προσπάθεια του Καρυπίδη. Επέμεινε, «μάτωσε» και ανέβασε την ομάδα.  Είναι μαχητής, αγαπάει τον Άρη και πέρασε δύσκολα. Το πέτυχε και μπράβο του. Συγχαρητήρια.

-Για το κλιμάκιο της ΕΠΟ:

Έχει τύχει και έχω παρακολουθήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ  και αυτό το γήπεδο είναι κάτι μοναδικό. Ο Καρυπίδης είναι ικανός και θα τα φτιάξει όλα.

To Top