Λεπιτσάς: “Ο Άρης για μια οχταετία θα έχει τερματοφύλακες”

Για τερματοφύλακες δεν θα πρέπει να… φοβάται ο Άρης. Έχει “παραγωγή” και όπως τόνισε ο προπονητής τερματοφυλάκων στους κίτρινους, Αντώνης Λεπιτσάς η ομάδα μπορεί να έχει δικούς του τερματοφύλακες για την επόμενη οχταετία!

Με αφορμή την οργάνωση καμπ τερματοφυλάκων μέσα στον Ιούνιο ο Αντώνης Λεπιτσάς μίλησε στον “Αρένα” και σχολίασε για τον Άρη: “Από πέρσι ξεκίνησε μια καλή προσπάθεια στο αναπτυξιακό  τμήμα στις ακαδημίες. Στους τερματοφύλακες γίνεται μια καλή δουλειά. Ο Άρης για μια 8ετία θα έχει τερματοφύλακες, αλλά θα μπορεί να πουλήσει κιόλας. Αν φύγει ο Διούδης θα έχει κι άλλο τερματοφύλακα από πίσω έτοιμο σε 2 χρόνια. Στο αναπτυξιακό κομμάτι δουλεύουν καλά”.

Για το καμπ είπε: “Είναι το πρώτο καλοκαιρινό καμπ τερματοφυλάκων που πραγματοποιείται και είναι αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Έχουμε τη τύχη να έχουμε τον Νίκο Σαργκάνη που είναι από τους καλύτερους.  Το καμπ θα πραγματοποιηθεί από τις 24-29 Ιουνίου, στο αθλητικό κέντρο του κ. Κωνσταντινίδη (πρώην Χατζηπαναγή) στη Θέρμη και θα είναι για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών μέχρι και 20. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από τις 7.30-8.30 μέχρι τις 3. Θα υπάρχει δεκατιανό, καθώς και μεσημεριανό γεύμα, ότι πρέπει να τρώει κάποιος αθλητής. Επίσης, οι προπονήσεις θα γίνουν σε χόρτο και όχι σε πλαστικό”.

 

To Top