Λεπτό προς λεπτό η γενική συνέλευση της ΚΜΑ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα μετά από περίπου τρεις ώρες η έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ… Διάλυση του φορέα δεν αποφασίστηκε λόγω μη απαρτίας. Στήθηκαν κάλπες, όπου το αποτέλεσμα έβγαλε τη συμμετοχή του Άρη στη Γ΄ εθνική και την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό όπως σας παρουσίασε live τη συνέλευση το PRESSARIS:

11.50: Oλοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΚΜΑ. Στη Γ΄Εθνική ο Άρης! Καλό σας βράδυ από το “Κλ. Βικελίδης”.

Έχει προγραμματιστεί για αύριο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, στο οποίο θα συζητηθεί το μέλλον της αλλά και η γραμμή που θα ακολουθήσει η ίδια το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ΄Εθνική: 108 ψήφοι

Β΄Εθνική: 11 ψήφοι

Λευκά: 3 ψήφοι

Άκυρα: 1 ψήφος

23.40: O “κύβος ερρίφθη”! Συντριπτικά υπέρ της Γ΄Εθνικής και της εκκαθάρισης το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων. Εν αναμονή των ακριβών στοιχείων. Ψήφισαν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη!

23.35: Σε εξέλιξη η καταμέτρηση ψήφων…

23.25: Σε λίγα λεπτά ολοκληρώνεται η διαδικασία ψηφοφορίας των τακτοποιημένων μελών της ΚΜΑ.

23.00: Έχουν στηθεί οι κάλπες και ξεκίνησε η ψηφοφορία με τα μέλη της ΚΜΑ να υποχρεούνται να αποφασίσουν ανάμεσα τη Β΄Εθνική ή στη Γ΄Εθνική.Ουσιαστικά, οπως τόνισαν και οι οργανωμένοι η λύση της Β΄Εθνικής περιλαμβάνει την αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, καθώς δεν υπάρχει άλλο τρόπος για να αγωνιστεί η ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οπότε το τελικό ερώτημα που τίθεται είναι Β΄Εθνική με αγορά ΑΦΜ ή Γ΄Εθνική και εκκαθάριση της εταιρίας με την δεύτερη λύση να την ασπάζονται ολοκληρωτικά οι οργανωμένοι.

22.30: Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η ψηφοφορία των μελών της ΚΜΑ! Το ερώτημα που τίθεται είναι Β΄ η Γ΄Εθνική ή όπως αλλιώς τόνισαν οι οργανωμένοι ΑΦΜ ή Γ΄Εθνική.

22.25: “Β΄Εθνική δεν υπάρχει. Ξεχάστε την! Η ομάδα θα παέι σε αγορά ΑΦΜ αν παίξει στη Β΄Εθνική. Σας ζητάμε να ψηφίσετε Γ΄Εθνική ή ΑΦΜ. Δεν υπάρχει δίλημμα Β΄ή Γ΄.Προτιμάμε να δούμε την ομάδα στα ερασιτεχνικά παρά να την λύση του ΑΦΜ. Αυτή είναι η απόφαση μας. Προτείνουμε εκκαθάριση της εταιρίας!”, τόνισε στο τέλος της τοποθέτησης του ο εκπρόσωπος του Super 3.

“Ακούσαμε από νομικούς για Β` και Γ` Εθνική. Πως για το θέμα τις εκκαθάρισης θα υπάρχουν εμπόδια. Το ερώτημα που κάναμε σε αυτό το σημείο είναι το εξής. Επειδή οι δικαστές εδώ ζουν και παρακολουθούν τα πράγματα, ρωτήσαμε πως το δικαστήριο θα εμπιστευτεί αυτούς τους απατεώνες; Να μας πει ο Σκόρδας που πήγε το ΦΠΑ του Παπαδόπουλου, 690 χιλιάδες ευρώ. Αθανασιάδης και Ζαμπέτας πλήρωναν την εφορία του Σκόρδα και δεν το έλεγαν. Ο Ζαμπέτας μας είπε πως αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Να μας πουν τι έγινε με τα συμβόλαια των Γκαρσία και Κόκε.Αισθανόμαστε μια προδοσία απίστευτη. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στον Άρη να τον κάνει να συμπεριφέρεται ως μεγάλη ομάδα. Καλούμαι τους κ Σκόρδα και Ζαμπέτα να μας πουν τι έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Ο Άρης πρέπει να πάρει μία απόφαση. Οι προθεσμίες λήγουν. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί να παίξει στη Β΄Εθνική ας κατέβει να μας καταθέσει την πρόταση του κοιτώντας μας στα μάτια.Φτάσαμε σήμερα σε μία συνέλευση η οποία θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Τα γράμματα τα είδαμε όλοι. Η ομάδα καίγεται. Πρέπει να τρέξει τις ημερομηνίες. Ακούμε για βοήθεια της Πολιτείας εφόσον επιλέξουμε τον δρόμο της εκκαθάρισης. Για να το κάνει όμως, πρέπει να ξέρει πως ο Άρης έχει πάρει μία απόφαση. ”

22.16: Ο λόγος σε αντιπροσώπους του Super 3 και του Club 1914:  “Από την πλευρά μας σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε την θέση μας. Μετά από συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα με τους φορείς συζητήθηκε να βρεθεί ο τρόπος να παίξει η ομάδα στη Β΄Εθνική.Eίναι ξεφτίλα για τον Άρη να υπάρχουν ακόμα ίντριγκες, κόμματα, μηχανισμοί και συμφέροντα που θέλουν να κρατήσουν την ομάδα δέσμια αιωνίως”.

Το λόγο πήρε ο Ομηρος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος του ΑΣ:“Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β` εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κ.α, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%. Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον Άρη στη Β` εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε. Λύσεις τραβεστί, Α.Φ.Μ. κλπ δεν τις θέλουμε. Έχει σκάσει ο λαός του Άρη. Τα λαμόγια που κυβερνούσαν τον Άρη μέχρι τώρα, να πάρουν δρόμο.Η εικόνα από τις συσκέψεις που έχουμε κάνει με ΠΑΕ και Κ.Μ.Α. είναι η εξής: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β” εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κλπ, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%.Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον Αρη στη Β΄ εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε. “.

22.15: Ο Σπύρος Χριστοφορίδης απαντάει σε ερωτήσεις μελών τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ανάκληση συμμετοχής στο Κύπελλο πρέπει να κατατεθεί μέχρι την Δευτέρα, ενώ οι μεταγραφές για τη Γ΄Εθνική τελείωνουν στις 30 Αυγούστου.

21.49: Θέμα διάλυσης της ΚΜΑ δεν τίθεται σε ψηφοφορία, καθώς από τα 652 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, στη γενική συνέλευση δίνουν το “παρών” μόλις 150 μέλη.

21.40: Διαβάζεται η επιστολή του Πάνου Στεφανίδη προς την ΚΜΑ. Χαρακτηριστικά αναφέρεται σε αυτήν: “Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στον σύλλογο.Επιδιώξαμε να φέρουμε έσοδα στον σύλλογο. από χορηγίες, πωλήσεις παικτών.Η εξέλιξη των γεγονότων δεν μας το επέτρεψε. Η συνεχής δικαστική διαμάχη καθυστέρησε την πώληση Διούδη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τραπεζικούς λογαριασμούς καθυστέρησε την παραλαβή των χρημάτων της πώλησης του. Σε ότι αναφορά τις χορηγίες συναντήσαμε δυσκολίες λόγω της αμφισβήτησης του κόσμου προς οτ πρόσωπο μας. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας.Mας έχει κουράσει η καθημερινότητα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η διοίκηση μας δεν έχει την στήριξη του κόσμου και δεν μπορούμε έτσι να πάμε πουθενα. Χωρις την στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε”.

“Συναντήσεις έγιναν παρά πολλές. Ακόμα και με τους οργανωμένους. Είμαι από αυτούς που στήριξα την Β΄Εθνική. Αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη βγαίνουν στα ραδιόφωνο και μιλούν για πτώση του Άρη για… πέντε εκατομύρια. Ο Άρης για αυτούς ήταν μία διαφήμιση. Ο κ. Στεφανίδης είχε την φιλοδοξία να διοικήσει και η ΚΜΑ τον στήριξε. Δυστυχώς απέτυχε. Και μάλιστα οικτρά… Είμαστε υπέρμαχοι της Β΄Εθνικής. Το έγκλημα είναι ένα. Παραμένοντας στη Β΄Εθνική θα άρχιζαν οι προσφυγές και η ομάδα θα έπεφτε στη Γ΄ υπερχρεωμένη.O Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έκανε επίσης καταστροφικό έργο, ήρθε σε Γ.Σ. και απολογήθηκε. Καλώ όλου σας, απόψε, να πορευθούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ. Οι στιγμές είναι τραγικές. ”

21.27: “Λίγο και ψεύτη” χαρακτηρίζει ο Άγγελος Μισιρλής τον Πάνο Στεφανίδη στην αρχική του τοποθέτηση.Ο πρόεδρος του φορέα κάνει μία αναφορά στα όσα υποσχέθηκε ο Πάνος Στεφανίδης προς τον φορέα και δεν κατάφερε να υλοποήσει μέσα στο καλοκαίρι.

21.20: Ξεκίνησε η συνέλευση με τον πρόεδρο του φορέα να έχει τον λόγο.

21.10: Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η συνέλευση, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μισιρλής.

20.50: Τα μέλη της ΚΜΑ που έχουν βρεθεί στο “Κλ. Βικελίδης, έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους στα επίσημα του γηπέδου.

20.45: Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΚΜΑ από την οποία θα απουσιάσουν- κατά πάσα πιθανότητα- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης και ο πρόεδρος του ΑΣ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Θέματα συζήτησης της σημερινής γενικής συνέλευσης:

1.Το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,

2. Διάλυση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ,

3. Διάφορα θέματα.

Τα πρώτα μέλη που κατέφθασαν στο “Κλ. Βικελίδης” φρόντισαν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

20.25: Eξαιρετικά χαμηλή η προσέλευση των μελών της ΚΜΑ λίγα λεπτά πριν την έναρξη της γενική συνέλευσης…

To Top