ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό η γενική συνέλευση του Άρη

Το PRESSARIS έδωσε το “παρών” στο ξενοδοχείο Νεφέλη, όπου πραγματοποιήθηκε η (νέα) γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη. Τα μέλη των «κιτρινόμαυρων» άκουσαν τις θέσεις των δυο πλευρών και κλήθηκαν να αποφασίσουν για τον «εκλεκτό» που θα οδηγήσει την ομάδα με στόχο την επιστροφή μέσα σε δυο χρόνια στη Σούπερ λίγκα. 

Υπήρξε αρκετή ένταση και τεντωμένα νεύρα. ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά από τις 9μ.μ. και μετά η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με την αποχώρηση των δημοσιογράφων.

Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό στη γενική συνέλευση:

01.00 Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα στα μέλη της γενικής συνέλευσης από το στόμα του προέδρου της γ.σ. Τάσου Καραλίγκα. Μόλις με δυο ψήφους διαφορά κέρδισε την διαδικασία η ομάδα των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχουν οι Αρβανιτίδης, Τσοχαταρίδης.

Τελικό αποτέλεσμα: 38 υπέρ της πλευράς Αρβανιτίδη, 36 υπέρ της πρότασης Καρυπίδη.

97 είχαν δικαίωμα ψήφου.

88 ψήφισαν

Έγκυρα 74

12 λευκά

2 άκυρα

00.50 Θρίλερ με το αποτέλεσμα… Πολύ κοντά οι δυο προτάσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Γίνεται και νέα καταμέτρηση των ψήφων!

00.46 Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

00.24 Γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

00.06 Ολοκληρώνεται εντός ολίγου η ψηφοφορία

23.50 Ξεκίνησε τελικά η διαδικασία της ψηφοφορίας. 94 τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

23.37 Πολλές οι αντιδράσεις κατά τις ομιλίες όλων.

23.11 Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη. Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Νίκος Αρβανιτίδης απαντώντας σε ερωτήσεις των μελών.

22.46 Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η γενική συνέλευση του Άρη…

21.50 Έγινε η παρουσίαση των θέσεων της ομάδας των επιχειρηματιών από τον Μπάμπη Τσοχανταρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και στις κινήσεις που έγιναν για να συνδράμει οικονομικά στις νομικές ενέργειες του συλλόγου, αλλά και τις προσπάθειες να υπάρξει επικοινωνία με τον Ερασιτέχνη. Εξαπέλυσε μάλιστα βολές για τη στάση των Οικονόμου, Χατζή στο θέμα αυτό, τονίζοντας ότι η ομάδα των επιχειρηματιών ήταν διατεθειμένη να βοηθήσει οικονομικά, χαρίζοντας τα χρήματα στον σύλλογο.

21.00 Ζητήθηκε στο σημείο αυτό η αποχώρηση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, όπως και έγινε. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης συνεχίζονται χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

20.40 Ο Τάσος Οικονόμου στο βήμα μετά από απαίτηση των μελών για να αναλύσει τους λόγους της αποτυχίας: “Προβλήματα υπήρχαν πολλά. Ο κ. Γαλανός έφυγε με υποχρεώσεις στη συνέχεια ανέλαβε ο κ. Κάλας. Ενώ είχαμε μία καλή διαχείριση. Όταν δεν ανέβηκε η ομάδα έγινε μία προσπάθεια από τους νομικούς του κ. Κάλας να ανέβει μέσω δικαστηρίων. Η πρώτη απόφαση ήταν αρνητική, στη συνέχεια μέσω της γενικής συνέλευσης σταμάτησε η σχέση μας με τον κ. Κάλας και στη συνέχεια στα επόμενα δύο δικαστήρια ανέλαβαν οι νομικοί του ΑΣ, αλλά οι αποφάσεις ήταν αρνητικές. Λειτούργησαν κι άλλοι παράγοντες από πίσω. Η ίδια η ΕΠΟ είχε δεσμευτεί, αλλά δεν τηρήθηκαν στην πράξη.Τα δικαστήρια που ελέγχονται από την ΕΠΟ δεν εφάρμοσαν τους ίδιους τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Αυτό που κάναμε ήταν να κινηθούμε δικαστικά”.

20.39 Η πρόταση των τεσσάρων επιχειρηματιών θα εισακουστεί πρώτη και έπειτα αυτή του Θεόδωρου Καρυπίδη…

20.33 Διαβάζονται οι δύο εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τους τέσσερις επιχειρηματίες και τον Θεόδωρο Καρυπίδη

20.27 Εν μέσω αποδοκιμασιών από τα μέλη του ΑΣ διαβάστηκε από τον Τάσο Οικονόμου, επιστολή από τον Άλεξ Κάλας την οποία παρέδωσε ο Όμηρος Φωτιάδης σήμερα το πρωί στα γραφεία.

¨Ζητώ συγγνώμη για την αποτυχία, αναλαμβάνω τις ευθύνες. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε με καλύτερες συνθήκες”, ανέφερε στην επιστολή του το τέλος ο Άλεξ Κάλας

20.22 Διαβάζονται από τον κ. Καραλίγκα τα πρακτικά της προηγούμενης γενικής συνέλευσης στη Θύρα 7 του Κλεάνθης Βικελίδης

20.20 Ξεκινάει η συνέλευση. Το προεδρείο αποτελούν οι κ.κ. Καραλίγκας, Δεσύπρης και πρακτικογράφος η κ. Γρηγοράκη

20.12 Ο Νίκος Αρβανιτίδης, ο Μπάμπης Τσοχαταρίδης και οι συνεργάτες τους πήραν την θέση τους στην αίθουσα

SAMSUNG CAMERA PICTURES

20.00 Θα καθυστερήσει η έναρξη της γενικής συνέλευσης, ο περισσότερος κόσμος παραμένει εκτός της αίθουσας…

19.50 Εκτός της αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και ο Νίκος Αρβανιτίδης μαζί με τους συνεργάτες του και τον Αλέκο Κατσιαούνη.

arvanitidis

19.25 Στην αίθουσα έφτασε πριν λίγο ο Θεόδωρος Καρυπίδης με τους Ίλια Ίβιτς και τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Ο Ίλια Ίβιτς, αρκέστηκε στο να δηλώσει: “Ερχομαι σαν φίλος μετά από αρκετά χρόνια”, ενώ στη συνέχεια ρωτούσε λεπτομέρειες για τη σημερινή διαδικασία.

 

To Top