ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο (17:30 PRESSARIS LIVE)

Μόνο ένα αποτέλεσμα έχει στο μυαλό του ο Άρης και αυτό είναι η νίκη απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (17:30 PRESSARIS LIVE) για την 5η αγωνιστική των play-offs.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την Λαμία

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ

Ο Άρης “πληγωμένος” ψυχολογικά (μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την ΑΕΚ) και αγωνιστικά (πολλές απουσίες), αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ στο “OPAP Arena” (19:30 – PRESSARIS LIVE) επιστρατεύοντας χαρακτήρα και μέταλλο για να βγάλει αντίδραση.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για την 20η αγωνιστική της Superleague.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό

Πρόκληση νίκης για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30) στο Γ.Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα ένα σκληρό crash test απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόσκληση.

Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό

Εξόρμηση νίκης και αντεπίθεση για τον Άρη από την Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα (15:00-PRESSARIS LIVE) για την 14η αγωνιστική την ομάδα της Βοιωτίας με ένα και μοναδικό στόχο: το “τρίποντο”, προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί που ολοκλήρωσαν την πρώτη “στροφή” του πρωταθλήματος.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό θα όσα διαδραματίζονται στο γήπεδο «Λάμπρος Κατσώνης», στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παιχνίδι… πρόκληση έχει χαρακτηριστεί από τους κιτρινόμαυρους το σημερινό κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, PRESSARIS LIVE), αφού ο Άρης κυνηγάει τη νίκη πρωτίστως για τη βαθμολογική συγκομιδή και το γόητρο και δευτερευόντως για να βάλει αυτός πρώτος φρένο στο έως τώρα αήττητο του αντιπάλου.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

To Top