ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η ρεβάνς Κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ

Πρόκριση! Τίποτε άλλο… Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για τον Άρη, ο οποίος ρίχνεται σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με έναν και μοναδικό στόχο στον “τελικό” με την ΑΕΚ (19:00 – PRESSARIS LIVE). Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την αθηναϊκή ομάδα στη ρεβάνς του 0-0 από την “OPAP Arena”, θέλοντας να νικήσουν και να ξεπεράσουν το υψηλό εμπόδιο, σφραγίζοντας την πρόκριση στους “8”, στον δρόμο για τον τελικό.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό από το Κλεάνθης Βικελίδης την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η ρεβάνς κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό (19:30, PRESSARIS LIVE)

Ημέρα αγωνιστικής πρόκλησης, για την μεγάλη ανατροπή που θα δώσει στον Άρη το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης και θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο στον θεσμό του κυπέλλου! (19:30, PRESSARIS LIVE).

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό από το ¨Κλεάνθης Βικελίδης” τα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η ρεβάνς κυπέλλου του Άρη με τον Λεβαδειακό

Να “σφραγίσει” και τυπικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου θέλει ο Άρης, που αγωνίζεται κόντρα στον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (11/1, 16:00 PRESSARIS LIVE), για τον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα της φάσης των 16, στον οποίο οι κιτρινόμαυροι είχαν αναδειχθεί νικητές με 2-1. 

To PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η ρεβάνς κυπέλλου του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ

Απόβαση πρόκρισης για τον Άρη, περνάει τον ΟΦΗ και φουλ για τους “8” του κυπέλλου. Στο “Γεντί Κουλέ” σήμερα στις 15:00, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μόνο μια αποστολή: με την “προίκα” του 3-1 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ρίχνεται στη “μάχη” της Κρήτης για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, με βλέμμα πάντα μέχρι τον τελικό.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλα όσα γίνουν πριν το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

To Top