ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό η 9ωρη γενική συνέλευση-θρίλερ του Άρη!

Παρακολούθησατε λεπτό προς λεπτό την κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη, με αποκλειστικό θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το PRESSARIS έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο “Νεφέλη”, απ΄όπου σας μετέφερε τα τεκταινόμενα της συνέλευσης, τις παρουσιάσεις των προτάσεων των υποψηφίων, αλλά και την ψηφοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι έγινε ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ, όπως σας τα παρουσίασε το PRESSARIS σε μια διαδικασία περίπου εννιά ωρών!

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ανακοινώθηκε στις 02.49 το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

Ψήφισαν: 116

Άκυρα 4

Λευκά 1

Από τα έγκυρα 111 έλαβαν:

Κάλας 67

Τσοχαταρίδης 44

02.33 Άνοιξε η κάλπη.

02.21 Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας

02.10 Σχεδόν έχουν ψηφίσει όλα τα μέλη…

01.47 Έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής το 1/3 των μελών. 125 μέλη έχουν το δικαίωμα ψήφου στη σημερινή διαδικασία

01.33 Ξεκίνησε η διαδικασία τη ψηφοφορίας. Το ερώτημα που τέθηκε είναι Άλεξ Κάλας ή Νίκος Αρβανιτίδης. Τοποθετήθηκε η κάλπη και ήδη τα μέλη παίρνουν σειρά…

01.26 Ο Άλεξ Κάλας ζήτησε τον λόγο: “Θέλω να απαντήσω σε μία ερώτηση. Υπάρχουν δύο σημεία τα οποίαείναι για τον ΑΣ. Τα τιμολόγια και η απάντηση έχει να κάνει με την διαφάνεια. Το σχέδιο που σας κατέθεσα είχε να κάνει με 3 χρόνια και με 5 χρόνια. Μετά την συζήτηση με Χένες και Φόιχτ, αποφασισαμε να ανοίξουμε τα λογιστικά βιβλία για τον ΑΣ και δύο συνελεύσεις τον χρόνο. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή που είναι και το επίμαχο. Όπως σας είπα είναι δύσκολη ερώτηση και η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω. Υπάρχει ένα τεχνικό τιμ, που υπάρχουν ο Ντίτερ, ο Δημήτρης και ο Τεννές, αλλά και το δσ που θα πάρει την ευθύνη για τη θέση”.

01.20 Χρήστος Γρόλλιος: «Σε επαφές που συμμετείχα στην Αθήνα με διάφορα πρόσωπα, με τον κ. Κοντονή, τον κ. Γκιρτζίκη και με άλλα μέλη της Ομοσπονδίας, ήταν μοιραίο να περιμένουμε τις επικυρώσεις των βαθμολογιών για την άνοδο. Για την Φούτμπολ Λιγκ είναι αύριο και για την Σούπερ Λιγκ όταν παρθεί η απόφαση για την Κέρκυρα.

Οταν προκύψουν κενά, τότε η Β’Εθνική θα θέσει το ερώτημα στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ μας διεμήνυσε ότι θα τηρηθούν οι διατάξεις. Αυτά που αποφασίστηκαν, είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι για τον Άρη. Και η ΕΠΟ να αρνηθεί, θα προσφύγουμε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα δικαιωθεί εκεί. Αυτά είναι τα δεδομένα. Αρα είναι δρομολογημένο τι θα γίνει όσον αφορά την Φούτμπολ Λιγκ.

Για την εκκαθάριση, βάσει της απόφασης της ΕΕΑ και συγχρόνως το στάδιο της εκκαθάρισης που βρίσκεται η ΠΑΕ, ο Άρης μπορεί να συστήσει ΠΑΕ. Υπάρχει όμως η αλλαγή των προσώπων και του προέδρου της ΕΕΑ. Δηλαδή ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ. Βάσει των δεδομένων όμως, ο Άρης  μπορεί να κάνει νέα ΠΑΕ, αρκεί να γίνει νέα ΓΣ και να παραιτηθεί ο ΑΣ από την ΠΑΕ. Είμαστε σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, στο οποίο μπορούμε να προχωρήσουμε, ανεξάρτητα ποιος θα επικρατήσει σήμερα».

01.20 Μετά την καταμέτρηση, 125 μέλη έχουν το δικαίωμα ψήφου

01.00 Νίκος Κυρκούδης: «Κ. Ρούσσο, δεν πειστήκατε, επειδή δεν θέλατε. Ο κ. Κάλας είπε ότι θα βάλει όσα χρειαστούν, όχι νούμερα. Κε. Παπαδόπουλε, που είπατε για οργανόγραμμα, σας μίλησα αλλά δεν ήθελα να κουράσω το σώμα με λεπτομέρειες. Η ομάδα θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Κε. Χατζηιωάννου, προτού θέσετε ερωτήματα, δεν απαντήσαμε σε αυτά που σας έθεσα. Αν έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε, επειδή συνδέεστε με κάποια σύμβαση έργου με τον Άρη και δεύτερον δεν απαντήσατε αν ήσασταν στην ομάδα των νομικών που συνέταξε μνημόνιο. Για να τελειώσει ο μύθος με τα λεφτά του κι. Κάλας, μπήκαν όπως τα μνημόνια της Ελλάδας. Επαιρναν τα λεφτά δήθεν, περνούσαν από εμάς και πήγαιναν εκεί που ήθελαν οι δανειστές. Ολοι μας ξέρουμε τι θα πει μνημόνιο. Κ. Δεσύπρη σέβομαι τις τοποθετήσεις σας. Εχουμε ασφαλέστατα γνώση των διαδικασιών. Ηρθαμε για να ενώσουμε και να αφήσουμε στην άκρη την διχόνοια»

Super 3: «Δεν χρειάζεται κανένας να μας εξηγήσει τι εστί Άρης. Από το καλοκαίρι που έπεσε η ομάδα, όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και φορτώνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, για να πούμε πέντε πράγματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι δεν βλέπαμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον . Εμείς είμαστε πάντα εδώ. Δεν κοιτάμε τα πρόσωπα, παρά μόνο το καλύτερο για τον Άρη. Δεν υπάρχει Άρηςσε όλα τα επίπεδα.

Αφού παραδεχτήκαμε τα λάθη μας στο Παλέ και αποβάλλουμε τα πρόσωπα που το έκαναν, είπαμε ότι δεν ψηφίζει ο Super 3, επειδή είναι η αιτία του κακού. Η ρετσινιά αυτή πρέπει να σταματήσει. Καλώς ή κακώς, ο Super 3 θα είναι τεράστιος. Ο Άρης είναι πιο μεγάλος από τον σύνδεσμο και εμείς πιστεύουμε στον σύνδεσμο. Πάμε στο Παλέ και παίρνουμε την απόφαση να μην ψηφίσει ο σύνδεσμος. Αυτοί που πήραν την απόφαση, άρχισε το κακό. Δεν ήξεραν τι σημαίνει Β’ ή Γ’. Ολοι ήθελαν αυτό που τους βολεύει. Από εδώ και πέρα, θα μάθουμε να κρίνουμε, γιατί τόσα χρόνια μας κρίνουν. Την ομάδα την πήρε ο Γαλανός, ένα χάλι από τον Στεφανίδη και ακολούθησε το ντόμινο. Μεσολάβησε ο Σκόρδας. Ηρθε και έφυγε. Ηρθε ο Γαλανός και δεν τήρησε αυτά που είπε. Ηρθε ο ΚαλαΪτζίδης και η αποτυχία. Το κακό το χρεώνονται όλοι. Το να ρίχνουμε ευθύνες σε αυτόν που είναι τώρα, είναι δώρο άδωρον. Εχουμε μάθει να κρίνουμε και να ζυγίζουμε τα πράγματα. Το να πηγαίνουμε στα χωριά και να πικραινόμαστε, είναι το μόνο εύκολο. Το να πηγαίνεις στην Αθήνα, αυτό είναι το δύσκολο. Αυτοί που πήγαιναν στην Δράμα, να έρχονται και στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είμαστε διχασμένοι και θα φύγουμε διχασμένοι. Αυτό που θέλουμε είναι, να ξαναδώσουμε την ευκαιρία, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατακρίνουμε τα λάθη.

Στον ΑΣ και όσοι πέρασαν, ανοργάνωτοι. Ολοι να μαζεύουν φίλους τους και να μην μπορούν να βοηθήσουν, για δικό τους όφελος.Οι παράγοντες ήταν λιγόψυχοι. Περίμεναν τον σύνδεσμο να μιλήσει.

Σήμερα ήρθαμε να δούμε τι θα γίνει για τον Άρη. Ολοι είμαστε στην αμφιβολία. Εμείς όχι, γιατί είμαστε ήσυχοι επειδή θα αποφασίσετε εσείς. Αλλά δεν θα γυρίσετε να πείτε τίποτα για ντον σύνδεσμο και αυτά τα παιδιά. Ολοι σας κοιτάτε τι σας λένε και αυτό απαντάτε. Για να πάρεις μία απόφαση, πρέπει να την ελέγξεις από 15 πλευρές. Πρέπει να καταλάβεις ποιος έχει συμφέρον και ποιος αγαπάει την ομάδα. Είναι δύσκολο. Εμείς θα είμαστε πιστοί στρατιώτες σε ό,τι πείτε.

Αν δεν μπορείτε να ψηφίσετε, πείτε κάτι. Να ψηφίσετε ώριμα και ψύχραιμα. Εμείς δεν μπλεκόμαστε με κανέναν. Ας αποφασίσει ο λαός του Άρη, στον οποίο είμαστε πάντα δίπλα. Μεγάλη ομάδα, χωρίς οπαδούς, δεν υπάρχει. Σας ευχόμαστε όσο πιο καλή και δυνατή ψήφο. Να την έχετε μέσα σας. Δεν θέλουμε να ξανακούσουμε από κανέναν στα ράδια ότι ο Super 3 δεν μπλέκεται. Αφού θα πάρετε εσείς την απόφαση, εσείς να το κάνετε. Αυτά από εμάς. Μόνο θλίψη μας προκαλεί να βλέπουμε Αρειανούς να υποστηρίζουν την μία ή την άλλη πλευρά. Κε. Κάλας, η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Ο αδελφός σας πήρε μία ευθύνη πάνω του, αλλά απέτυχε. Φαίνεται διχαστικός σαν άνθρωπος. Από την άλλη, ο Άρης δεν είναι π… του Ολυμπιακού, ούτε Βέροια. Ολοι να σκεφτούμε ώριμα και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Σταύρος Λαμπριάκος: «Είμαι εδώ πέντε ώρες και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τα πράγματα είναι πιο απλά απ οτι τα κάνουμε. Εχουμε την παράταξη του κ. Κάλας, η οποία έδωσε αξιοπιστία στην ομάδα, άσχετα αν δεν ανέβηκε. Γιατί δεν πάνε μαζί να εξασφαλίσουν την άνοδο;»

Λάκης Κλεώπας: «Είμαι μέλος του Άρη από το 1962. Το μόνο που θέλω να πω είναι για την εκκαθάριση. Εχει υπογραφεί από μένα και τον κ. Σεμένη. Λυπάμαι για τον Άρη . Τον αγαπώ σαν την οικογένεια μου, όπως όλοι. Η συνεργασία μου ως εκκαθαριστής, ήταν άψογη και με τον κ. Κάλας και με τον κ. Γαλανό. Τον κ. Αρβανιτίδη δεν τον γνωρίζω, αλλά χαίρομαι που είστε εδώ. Εσείς θα αποφασίσετε, αλλά θέλω μόνο ένα πράγμα. Να αποφασιστεί το καλύτερο για τον Άρη».

Στάθης Ρούσσος: «Εχω την τιμή να εκπροσωπώ ένα μεγάλο κομμάτι της Αρειανής οικογένειεας, την ΚΑΕ. Μου αρέσουν όλα αυτά που ακούω, αλλά μου φαίνονται αόριστα. Η πλευρά Αρβανιτίδη δεν μας είπε νούμερα. Από τον κ. Κάλας πήραμε λεφτά. Ο κ. Κάλας έκανε λόγο για ποσά. Ηταν η πρώτη φορά που στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρά τα όσα λάθη έγιναν, είδαμε λεφτά. Αυτό που θέλω από τον Αρειανό και επειδή υπάρχει διχόνοια, θέλω έναν υγιή Άρη.
Εχουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος παρά τα λάθη του, έβαλε λεφτά. Το θέμα είναι οι πράξεις, τα λεφτά. Δεν είπατε νούμερα».

Βαγγέλης Χατζηιωάννου: «Ρωτώ αν έχει μεταβιβαστεί το ποσοστό των μετοχών που είχε ο πατέρας του. Η ΕΕΑ είπε ότι μέχρι τώρα δεν έχει ενημερωθεί αν έχει γίνει η μεταβίβαση».

Αλέκος Κατσιαούνης: «Ο κ. Καλαϊτζίδης είπε σε ραδιόφωνο της πόλης, ότι αν πρέπει να συμμαχήσει με τον ΠΑΟΚ, θα το κάνει».

Βαγγέλης Χατζηιωάννου: «Θέλω να ρωτήσω τον κ. Αρβανιτίδη αν ήταν στο ΔΣ της ομάδας, την περίοδο που έγινε το Ολυμπιακός-Βέροια, το οποίοι θεωρείται χειραγωγημένο».

Νίκος Αρβανιτίδης: “Άλλοι ήταν μπροστά κ . Χατζηιωάννου στο ματς της Βέροιας

Βαγγέλης Χατζηιωάννου: “Θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα και στις δύο πλευρές. Άκουσα τον κ. Κυρκούδη και τον κ. Κατσιαούνη ότι θα ανεβάσουν τον Άρη. Δεν έχει ανάγκη ο Άρης. Ο κ. Γκιρτζίκης δήλωσε ότι όλες οι θέσεις θα καλυφθούν από τις δευτεραθλήτριες της Γ΄Εθνικής, είτε μέσω μπαράζ είτε όχι. Δεσμεύεστε γι αυτό που που δεσμεύτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Τι σκέφτεται ο καθένας για το χρέος των 30 εκ. του Ερασιτέχνη. Να μιλήσουν για τα ποσοστά του ΑΣ και τις ακαδημίες. Θέλω να ρωτήσω τον κ. Αρβανιτίδη γιατί τον κ. Κάλας διοικητικά τον γνωρίσαμε. Πρωτη ερώτηση. Εκτός από την θητεία του κ. Αρβανιτίδη ως απλός μέλος του δσ της Βέροιας, αν έχουν οποιαδήποτε εμπειρία με διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας.  Δεύτερο ερώτημα προσωπικά στον Νίκο Αρβανιτίδη. Για ποιο διάστημα διετέλεσε μέλος του δσ της Βέροιας. Στο διάστημα που ήταν μέλος του δσ εκρεμμει η όχι ποινική δικογραφία στην οποία κατηγορείται η Βέροια ότι είχε πλαστές ενημερότητες.

Αλέκος Κατσιαούνης: “Ακούμε για προγράμματα που δεν ε΄χουν εφαρμοστεί ποτέ. Για Γερμανούς που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ. Εμέις ξέρουμε ότι 20 Ιουλίου η ομάδα είναι ακόμα στη Γ΄Εθνική. Η πλευράς μας είναι ξεκάθαρη. Με εμάς υπάρχει η εγγύηση ότι του χρόνου θα είμαστε στη Β΄Εθνική. Ο κ. Κούης μας είπε να φύγουμε αγκαλιασμένοι, αλλά ο κ. Κλααϊτζίδης είναι στα δικαστήρια εδώ και καιρό με δύο παλαιμάχους του Άρη. Πως να φύγουμε αγκαλιασμένοι. Είμαστε κοντά με επτά παίκτες της Σούπερ Λιγκ και με δύο παίκτες που έπαιξαν παλιά με τον Άρη. Υπάρχουν κέντρα αποφάσεων της Αθήνας που τον Άρη τον θέλουν μικρό. Δεν μπορούμε να μείνουμε στη Γ΄Εθνική και ο Άρης κινδυνεύει να μείνει σε αυτή την κατηγορία., Ας βάλει ο κάθε Αριεανός σε μία ζυγαριά τα συναισθήματα και τις προτάσεις και ας αποφασίσει. Και προπονητή έχουμε βρει και προπονητικό κέντρο αλλά και παίκτες έτοιμοι. Όσα ακούστηκαν για μνημόνια εμένα δεν μ ενδιαφέρουν. Εγώ προσπαθώ να καταλάβω την ετοιμότητα των δύο παρατάξεων. Ο κ. Κάλας δεν ξέρει τι θα πει Ακροπόταμος. Εμείς τα ζήσαμε. Η λογική και το συναίσθημα ας κερδίσει, ο Άρης θα συνεχίσει να είναι μεγάλος”.

Τάσος Δεσύπρης: “Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Το πρώτο είναι τι ακριβώς καλούμεθα σήμερα να ψηφίσουμε. Ψηφίζουμε έφορο, υπεύθυνο, επικεφαλής του τμήματος του ΑΣ που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική. Τίποτα παραπάνω. Εντός 10 ημερών θα γνωρίζουμε οριστικά αν θα αγωνιστούμε στην δεύτερη κατηγορία. Αν συντρέχψουν όλες οι προϋποθέσεις αυτές θα συγκεντρωθούμε ξανά και θα κάνουμε δύο πράγματα. Το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου, Ότι και να εγγυηθούν δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει τι θα πει η γ.σ. Οι 300.000 ευρώ είναι το λιγότερο. Η δεύτερη απόφαση είναι να ορίσουμε μία 5μελής επιτροπή που θα αναλάβει την σύσταση της ΠΑΕ. Τότε κάποια στιγμή θα ανοίξει ο σύλλογος έναν ειδικό λογαριασμό στον οποίο σύμφωνα με άρθρα του νόμου θα μπορούν με σειρά προτεραιότητας να καταθέτουν χρήματα ανά 15νθήμερο. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του ΤΑΑ, που δεν υπάρχει, έπειτα τα μέλη του συλλόγου και αν δεν γίνει κι αυτό μετά μπορούν οποιοσδήποτε αλλοδαπός η ημεδαπός να το κάνει. Για το θέμα του ΑΣ. Όποιοι κι αν παραστούν μέτοχοι, οφείλουν να σέβονται αυτά που λέει ο νόμος ως δικαιώματα του ΑΣ. Ούτερ ευρώ παραπάνω ή λιγότερο”.

23.41 Λεωνίδας Μπακούρας: “Σήμερα είναι ηθικό ποιος θα πάρει την ομάδα. Προτείνω να δεσμευτούν οι δύο πλευρές για μετοχικό κεφάλαιο 2 εκ. ευρώ. Όποιος θέλει να λέει ότι είναι πρόεδρος στον Άρη ας βάλει 2 εκ.”

23. 30 Ντίνος Κούης: “Αυτό που θέλω να απευθύνω και στους δύο επενδυτές, Αυτά που υπόσχονται να τα τηρήσουν γιατί στο παρελθόν πολλοί περάσαν από αυτή τη θέση και έχουν αδικήσει τον Άρη. Αυτό που μετράει και βλέπουμε εδώ σε όλων των Αρειανών, όλοι τον θέλουν δυνατό και πρωταγωνιστή , αλλά πάνω απ΄ολα περήφανο που δεν έχει πέσει ποτέ σε κανένα άρμα και δεν θέλουμε ποτέ να γίνει. Θέλουμε όποιος διοικήσει να μας υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα για να δούμε τον Άρη εκεί που αξίζει. Μία ευθύνη έχω κι εγώ που πέρσι στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Εμείς κάναμε όμως μία προσπάθεια. Η κριτική είναι εύκολη. Ας την αφήσουμε και αυτό που ζητάει είναι όταν τελειώσει η ψηφοφορία, όποιος κι αν είναι ο νικητής να φύγουμε από εδώ αγκαλιασμένοι”

Και πάλι ο λόγος στον Νίκο Κυρκούδη: “Δεσμευόμαστε ότι η ομάδα θα είναι στη Β΄Εθνική και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Σούπερ Λιγκ. Όσοι θέλουν να σκέφτονται παρασκήνια εμείς έχουμε την δύναμη να τα πολεμήσουμε. Έχουμε την οργάνωση για να ανταποκριθούμε. Έχουμε έτοιμα όλα τα πλάνα. Ουρά παικτών για να παίξουν στον Άρη. Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στα ονόματα είναι μόνο θετικές. Η πρωτοβουλία μας έρχεται να ενώσει τον Άρη και να σπείρει την διχόνοια. Ο ορίζοντας ο δικός μας δεν είναι αυτός της Β Εθνικής. Είμαστε περαστικοί. Θα μας δουν και θα μας ξεχάσουν. Προσπάθησαν με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με ψευδείς περιστατικά και κινδυνιολογία να μας βλάψουν. Η διοίκηση και όλη η λειτουργία θα τεθεί σε έμπειρους τεχνοκράτες. Κανείς δεν θα μπλέκει στα πόδια του άλλου. Οι ρόλοι είναι διακριτοί, η οργάνωση θα είναι πετυχημένη. Οι υποδομές παρέρχονται στην ομάδα. Είναι η ζωή και η συνέχεια της ομάδας. Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα θα οργανωθεί για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της. Εγγυόμαστε την ανεξαρτησία του Άρη. Δεν δεχόμαστε να είμαστε ακόλουθοι κανενός. Τώρα η ομάδα είναι σε ένα άρμα, με στάση πολεμική στα θεσμικά όργανα. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη και τα θερμικά όργανα θα μας σέβονται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι υπάρχουν χορηγικές συμφωνίες για τα άλλα τμήματα του συλλόγου, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ”.

23.11 Ολιγόλεπτη διακοπή στη γενική συνέλευση

23.οο“Περιμέναμε, να γίνει ένας αναλυτικός οικονομικός απολογισμός της περιόδου. Προκάλεσα τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να καταθέσει στα πρακτικά το μνημόνιο που υπέγραψε. Δεν το έκανε, γιατί περίμενε ότι θα ζητηθούν και άλλες εξηγήσεις. Φτάσαμε να ακούσουμε ότι συντάχθηκε ένα μνημόνιο από κάποιους νομικούς. Μπορεί να μας πει ποιοι νομικοί το συνέταξαν και ποιο το υπέγραψαν; Ποιας πλευράς τα συμφέροντα εξυπηρετούσαν. Σε περίπτωση που προκύψουν αξιώσεις από ένα τέτοιο μνημόνιο, θα γίνει ενδελεχής έρευνα της εγκυρότητας του, των χρημάτων, της ύπαρξης παραστατικών και ο καταλογισμός θα γίνει σε όσους έχουν παραβεί τον νόμο.

Είδαμε την περηφάνια σε μία διαφάνεια που έπαιζε πίσω από τον κ. Κάλας, την ώρα της παρουσίασης. Είδαμε την περηφάνια του λαού του ΑΡΗ, αλλά αυτός δεν είδε εσάς να φεύγετε από διάφορα μέρη με σκυμμένο το κεφάλι. Εγινε μία ανφορά στην ανάπτυξη των υποδομών”, συνέχισε ο Νίκους Κυρκούδης.

22.58 Ο Νίκος Κυρκούδης αναλύει την πρόταση: “Μου ανατέθηκε να παρουσιάσω την πρόταση της ομάδας των κ.κ Αρβανιτίδη, Ανθουλάκη, Τσοχαταρίδη και Νάτση. Σημασία δεν έχει η παρουσίαση αλλά οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Σε αυτές δεν αρκούν οι αναφορές σε φιλότιμο, γιατί η Ελλάδα μπορεί να γέννησε το φιλότιμο, αλλά σήμερα έχει εκλείψει. Πρέπει να εργαστούμε ρεαλιστικά γιατί του χρόνου ή μετά πάλι από χρόνια θα είμαστε πάλι εδώ. Ο κ. Τοσχαταρίδης. Τον ξέρετε, είχα την τιμή να καταθέσω για αυτούς τους ανθρώπους που υπέβαλλαν την πρόταση.

Η ανάγκη που μας οδήγησε στην πρόταση αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Υπάρχει αγωνιστική αποτυχία πληρέστατη με ένα υπολογισμό, εντελώς πρόχειρο. Για την ομάδα αυτή δαπανήθηκαν χρήματα που αντιστοιχούσαν σε όλες τις ομάδες της Γ΄Εθνικής. Ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε αυτή την ομάδα πέρσι. Ήταν η διχόνοια. Τι διαπιστώσατε μετά την παρουσίαση του κ. Κάλας, Ότι αν γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή, η διχόνοια θα είναι και του χρόνου εδώ.

22.52 Στο βήμα ο Νίκος Αρβανιτίδης: “Ονομάζομαι Νίκος Αρβανιτίδης και είμαι Αρειανός! Είναι τιμή μου που είμαι. Εδώ με φέρνει σήμερα. Εμείς ετοιμάζουμε το πλάνο για τη Σούπερ Λιγκ. Εδω με φέρνει σήμερα η ανησυχία και ο προβληματισμός για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Είμαι μέλος της Λέσχης και με πολλούς γνωριζόμαστε γιατί γνωρίσαμε χαρές και λύπες στα ίδια πέταλα. Την περσινή χρονιά δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε, εγώ και η παρέα μου γιατί είναι Αρειανοί πάνω απ όλα εύρωστοι οικονομικά. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε το χρίσμα.”.

” Η αρχή θα γίνει σήμερα και σας ευχαριστώ που με ακούσατε”, κατέληξε ο Άλεξ Κάλας.

“Για το γήπεδο η ιδέα μου είναι σε ραντεβού με τον κ. Μπουτάρη την Τρίτη να κάνουμε μία ανακαίνιση στην Αλκμήνης και στους γύρω χώρους του γηπέδου. Σκοπεύουμε να βάλουμε φωτοβολταϊκά. Η εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι νομοθετική πράξη και όπως μ είπε ο Υπουργός Αθλητισμού. Μίλησα με τον δήμαρχο Θέρμης για τα γήπεδα Χατζηπαναγή, αλλά και την έκταση εκεί κοντά και να κάνουμε σύντομα μία μελέτη για το προπονητικό κέντρο που επίσης είναι πολύ σημαντικό”.

“Οι Γερμανοί τεχνοκράτες είναι με το μέρος μου και θα με βοηθήσουν. Για να πετύχουμε παίρνουμε συμβουλές από τους πετυχημένους. Το θέμα τώρα είναι ποιος θα είναι προπονητής. Έχουμε τον Μπαμπη Τεννέ, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ένα διοικητικό συμβούλιο που θα πάρει την απόφαση. Υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά. Το υπηρεσιακό πλάνο είναι το τεχνικό τιμ. Ο Τεννές, ο Καλαϊτζίδη και ο Ντομπρασίνοβιτς. Αυτό που συζητήσαμε χθες το βράδυ με τον Χένες είναι οι υποδομές. Παίρνει χρόνο για να μαζέψουμε ταλέντα. Το συμπέρασμα από χθες είναι ότι ότι υποδομές είναι εξίσου σημαντικές με την πορεία της ομάδας την επόμενη σεζόν. Το άλλο θέμα είναι οι προπονητές των ακαδημιών να είναι ταλέντα οι ίδιοι. Να είναι αναγνωρισμένοι και να έχουν επαφή με τα παιδιά που θα διαλέξουμε. Στη διοίκηση αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιους βετεράνους. Θα είναι και μέσα στο σχήμα, ο κ Μπακούρας. Ψάχνει ένα τεχνοκράτη Γερμανό με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Πάμε στον ΑΣ. Το θέμα των τιμολογίων που θίξατε είναι πολύ σοβαρό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε επαφή. Για τον ΑΣ έχει τις δικές του ανάγκες. Δεν παρουσιάζομαι σαν ευεργέτης, είναι μία συμβίωση. Το καλό του ΑΣ είναι και το καλό το δικό μου. Εάν μία φορά τον χρόνο βάζουμε 15.000, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βάζει στην άκρη, ώστε να έχουμε μία συνοχή”.

22.26 Συνεχίζει ο Άλεξ Κάλας: “Η τιμιότητα δεν αγοράζεται . Έδωσα τον λόγο μου ότι θα είμαι εκεί όσο χρειαστεί. Ο Άρης  ήταν το σωματείο για το οποίοι οι πρόσφυγες δούλευαν γι αυτό. Το άρμα που λέγεται Άρης δεν δουλεύει μόνο του. Είμαι εδώ για σας πω πως θα προχωρήσουμε μπροστά. Η επιμονή και η υπομονή είναι πρωταρχικά. Τα χρήματα θα τα βάλω. Οι ιδέες μου για τον Άρη. Ήθελα να μην πω ούτε κουβέντα τον Ιανουάριο, αλλά να κάνω τα έργα. Να σας υποσχεθώ ένα και να φέρω δύο.Αν μείνει Γ΄Εθνική ο Άρης έχασα τα χρήματα μου.Δεν τα έχασα όμως, τα μοιράστηκα με τους Έλληνες”.

22.13 Ο Άλεξ Κάλας έχει τον λόγο: “Θα μου επιτρέψετε να σας αποκαλέσω φίλους γιατί έχουμε όλοι κοινό συμφέρον. Δεν είμαι εδώ για να σας πείσω πόσο Αρειανός είμαι. Ας αφήσουμε τις θεωρίες και τα προσωπικά και ας μπούμε στο θέμα. Θα ήθελα να σας πω να με θεωρήσετε ως ένα ταχυδρόμο που θα σας φέρω ένα μήνυμα. Είμαι συγκινητικά φορτισμένος, όπως όλοι σας. Θέλω να φέρω ένα μήνυμα ενότητας, ελπίδας και επίσης ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Το λένε φιλότιμο. Το 1984 με ένα εισιτήριο, χωρίς επιστροφή, 1100 δολλάρια, μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω τι θα πει φιλότιμο, τόνισε δακρυσμένος ο Άλεξ Κάλας. Η αίθουσα σήμερα είναι φορτισμένη και για να μην κρυβόμαστε η πρόταση είναι του Δημήτρη Καλαϊττζίδη. Δεν είμαι ειδικός. Ρ΄τησα δύο φίλους μου την γνώμη τους. Οι δύο Γερμανοί. Ειδικά ο Χένες είναι κορφή στην δουλειά του. Ντίτερ πως την βλέπεις την κατάσταση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Στην Χέρτα δούλεψα με τον Κωνσταντινίδη. Μου είπε είναι ένας από τους καλύτερους στη δουλειά του. Κανείς δεν ξέρει τον Δημήτρη καλύτερα από μένα. Είναι αδύνατον να επικοινωνήσεις μαζί του μερικές στιγμές. Αυτό το ξέρω. Ο Ντίτερ μου είπε ότι η διαδικασία που πας να κάνεις δεν είναι ενός χρόνου. Αν είσαι τυχερός μετά από 5 χρόνια ίσως έχεις μία σταθερότητα σε αυτό που κάνεις. Τον ρώτησα πως θα έβλεπε τον Δημήτρη σαν προπονητή. Ένας άνθρωπος που έχασε 4 βαθμούς σε μισή περίοδο, αν καταφέρει να κάνει το ίδιο και τις επόμενες χρονιές, τότε ίσως να παίξει και στις ευρωπαϊκές κατηγορίες. Το λίμα στη Θεσσαλονίκη είναι κατά του Δημήτρη. Η διαφωνία μας δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Αρειανοί. Είναι αδύνατον να καταλάβεις το οικονομικό μέγεθος της Αμερικής αν δεν το ζήσεις.Στις επιχειρήσεις χρειάζονται τα χρήματα και η τεχνική κατάρτιση. Είμαι υπεύθυνος και σας το λέω υπεύθυνα ότι από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα είχαμε την κατάρτιση και τα χρήματα. Δυστυχώς, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Έχουμε καεί δικαιολογημένα, αλλά φυσάμε και το γιαούρτι. Αν θέλουμε το καλό του Άρη έχουμε ένα όπλο. Να το προσλάβουμε η όχι.  Η λύση πέρα από της δικής μου είναι αυτή των 9 χρόνων του Δημήτρη με το 75% των σεζόν. Η ερώτηση του αιώνα για εμάς είναι αν ο Δημήτρης θα είναι ο προπονητής του Άρη. Να βάλουμε κάποια λογική στο όχι που λέτε; Τον Σωκράτη τον σκοτώσανε και αυτή τη στιγμή έχει χτίσει πολιτισμούς”.

22.10 Ο Αλέκος Κατσιαούνης πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: “Εχουμε εξουσιοδοτήσει τον κ. Κυρκούδη. Αλλιώς αν δεν θέλετε να έρθει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και όχι ο Άλεξ Κάλας να παρουσιάσει την δική τους πρόταση. Ο κ. Καλαϊτζίδης μας κράτησε στη Γ΄Εθνική!”.

Ξεκινάει σε λίγο η διαδικασία παρουσίασης των προτάσεων, πρώτος θα ξεκινήσει ο Άλεξ Κάλας, αντιδράσεις με την επιλογή της παράταξης του Νίκου Αρβανιτίδη να παρουσιάσει την πρόταση ο Νίκος Κυρκούδης, νομικός εκπρόσωπος τους

Στο βήμα ο Ντίμης Παπαϊωάννου: “Είχαμε καιρό να δούμε τόσο κόσμο στη γ.σ.. Χθες δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε και σήμερα κάνουμε μαγκιές. Εγώ αν ήμουν Κάλας, τον αδελφό μου θα τον είχα δίπλα μου. Αφήστε να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν και όχι μαγκιές. Ας κοιτάξουμε το αύριο. Να χαμηλώσουν οι τόνοι».

Εκπρόσωπο τους club 1914: “Ηρθαμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Άρη μας. Οι δύο προτάσεις, προσωπικά δεν μας καλύπτουν. Θέλουμε να πάρουμε κάποιες διασφαλίσεις και να κάνουμε κάποιες διαπιστώσεις. Σε αυτό τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει ο κ. Κάλας και ο κ. Γαλανός. Κ. Κάλας αν όντως ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας, είστε διατεθειμένος να αποκλείεται τον αδερφό σας και να μην περάσει έξω από το γήπεδο ποτέ ξανά; Είστε διατεθειμένος να επενδύσετε περισσότερα γιατί αυτά δεν έφτασαν. Βρείτε έναν άνθρωπο να διοικήσει, γιατί από την Αμερική δεν μπορείτε και όχι αυτόν που μας φέρατε.

Εσείς κ. Αρβανιτίδη, μπορείτε να διασφαλίσετε τον κόσμο ότι οι Ελευθερούδηδες δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο μας. Ότι η ομάδα θα ανέβει στη Β΄Εθνική και ο ΆΣ θα έχει την συμπαράσταση σας; Θέλω να μιλήσετε με νούμερα.  Θέλουμε μία δέσμευση και από τους δύο, ότι αν εμφανιστεί άλλος που να έχει την οικονομική δυνατότητα θα φύγετε”.

Ο κ. Μπακούρας, ως εκπρόσωπος του Άλεξ Κάλας πήρε τον λόγο: “Με Γαλανό δεν υπήρχε τίποτα, με τον κ. Κάλας υπήρχε εγγυητική 100.000 ευρώ. Το ποσό που έβαλε ο κ. Κάλας είναι 380.000 ευρώ, τα έξοδα ήταν 600.00 ευρώ, και 200.000 ευρώ τα έσοδα για την περίοδο του”

Ο Χρήστος Ταουξίδης έχει τον λόγο: “Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ήμουν έστω και για 29 μέρες πρόεδρος στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εσείς κ. Οικονόμου; Εγώ δεν θα υπέγραφα ποτέ αυτό το μνημόνιο που υπογράψατε. Χωρίς εξουσιοδότηση και πρακτικά υπέγραψε ο κ. Οικονόμου, μόνος του το μνημόνιο.Διαφώνησα στα άρθρα 6 που είχε 260.000 εγγυητική κι εδώ γράφτηκε 100.000 ευρώ. Ακόμα κι αν δεν ανεβαίνουμε δεσμεύουμε τον ΑΣ.  Δεν υπάρχει ούτε πρακτικό, ούτε εξουσιοδότηση στον κ.Οικονόμου, μόνος του υπέγραψε το μνημόνιο. Στις 18 του μηνός του υπέγραψε. Στις 24 παραιτήθηκα. Δεν ήξερα για αυτό το μνημόνιο. Αλλο έχω στα χέρια μου. Τα καταθέτω για να γραφτούν στα πρακτικά και τα δύο. Για τις 29 μέρες που ήμουν πρόεδρος, παρακαλούσα τους παίκτες να μείνουν και ψάχναμε να βρούμε επενδυτή. Μόνος πήγα στα γραφεία και μάζευα τα χαρτιά του κ. Γαλανού. Για μένα αυτό το μνημόνιο δεν ισχύει, είναι άκυρο! Μας δεσμεύει στο εξής: Ακόμα κι αν δεν ανεβούμε, το ποσό πρέπει να δοθεί στον Άλεξ Κάλας, εκτός αν βρεθεί νέος επενδυτής. Ποιος επενδυτής θα ξεκινήσει με το να δώσει τα λεφτά;”

Σε ερώτηση για το αν το μνημόνιο που έχει υπογραφεί δεσμεύει τον Άρη: “Υπογράφτηκε ένα μνημόνιο συνεργασίας. Αν η ομάδα μείνει στη Γ΄Εθνική τα χρήματα του χάνονται. Αν ανέβει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ, τότε υπάρχει ο όρος ότι θα επιστραφούν στον κ. Κάλας”, τόνισε εκ νέου ο Τάσος Οικονόμου για να συνεχίσει σε ερώτηση για το που κοβόντουσαν τα τιμολόγια από τον κ. Κάλας:  “Τα τιμολόγια ο κ. Καλαϊτζίδης τα έκοβε αρχικά στον Ερασιτέχνη κι έπειτα στην προσωπική του εταιρία”

Ο Χρήστος Ταουξίδης αντέδρασε προς τον πρόεδρο του ΑΣ, τονίζοντας: “Άλλο μνημόνιο ήταν να ψηφίσετε όσο ήμουν αντιπρόεδρος και άλλο ψήφισες στο τέλος. Αν σας διαβάσω το μνημόνιο θα σας… πέσουν οι τρίχες”.

Για τα μνημόνια συνεργασίας ο Τάσος Οικονόμου τόνισε: “Από την εποχή του κ. Γαλανού δεν υπήρχε και δεν υπογράφηκε μνημόνιο. Με τον κ. Κάλας από τον πρώτο μήνα είχαμε από τον πρώτο μήνα μνημόνιο. Το δεύτερο μνημόνιο με τον Άλεξ Κάλας ήταν γνώση όλων”.

Για τον Άλεξ Κάλας: “Διαφορετική περίοδος με τον κ. Κάλας. Πήραμε το 50% από τις εισπράξεις των αγώνων, ενώ είχαμε όλα τα παραστατικά από όλες τις δαπάνες. Το ποσό σαν ταμειακή διευκόλυνση από τον κ. Κάλας είναι περίπου 450.000 ευρώ για το διάστημα παρουσίας του. Εισπράχτηκαν ακόμα τρεις δόσεις της NOVA με το συνολικό ποσό να αγγίζει τις 550.000 ευρώ”.

Τάσος Οικονόμου: “Ξεκινήσαμε με τον κ. Γαλανό κι έπειτα με τον κ. Κάλας. Με τον κ. Γαλανό υπήρχαν πολλά προβλήματα. Εισέπραττε τα χρήματα από τα έσοδα των αγώνων, τα διαρκείας, από χορηγίες και από την NOVA. Αντίστοιχα οι δαπάνες που έκανε και καταχωρήθηκαν σε αποδείξεις που δεν είχαν αποδείξεις του ΑΣ, γινόταν από τον ίδιο, χωρίς να μας τα καταθέτει.  Όσα παραστατικά είχαμε τα ανέλαβε ένα λογιστής κι έκανε τον απολογισμό. Έσοδα 303.000, τα οποία ήταν 122.000 τα διαρκείας, 106.000 μία χορηγία από την Ιντερσαλόνικα, μία επιταγή από τον κ. Πόππη και την πρώτη δόση της Νοva. Aντίστοιχα τα έξοδα που είχαμε, πληρωμές παικτών, προπονητών ήταν 225.000 και τα άλλα ήταν μικροδαπάνες, όπως 3000 σε εμάς, 2000 στην αστυνομία, και ένα ποσό και πάλι σε εμάς από την ΝΟva. Μένει ένα ποσό 60.000 ευρώ το οποίο δεν είδαμε ποτέ. 60.000 ευρώ και 133.000 ευρώ τα υπόλοιπα με όσους επικοινωνήσαμε, ξενοδοχεία, μάνατζερ παικτών και άλλων. Δηλαδή 194.00 ευρώ από τα οποία δεν πέρασαν ποτέ από τα χέρια μας τα παραστατικά. Υπάρχει επίσης ΦΠΑ αγώνων που δεν είδαμε ποτέ, η εταιρία φύλαξης από την οποία δεν είχαμε παραστατικά, αλλά αυτά δεν τα υπολογίζω. Είμαστε ακάλυπτοι για ένα ποσό 194.000 ευρώ από την εποχή του Γαλανού”.

Άλεξ Κάλας και Νίκος Αρβανιτίδης δήλωσαν τα ονόματα τους για να έχουν στη συνέχεια τον λόγο.

Ο Νίκος Κυρκούδης, νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Αρβανιτίδη, παίρνει τον λόγο: “Στο άρθρο 7 αναφέρεται ότι δεν επιτρέπειται να είναι μέλη του συλλόγου τα μέλη το προσωπικό του σωματείου, καθώς επίσης και όσοι συνάπτουν σύμβαση με το σωματείο για παροχή υπηρεσιών. Στη προηγούμενη αποφασίστηκε η διαγραφή μελών υπό όρους. Σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να ανακοινωθεί στο μέλος που διαγράφεται, αλλιώς δεν ισχύει. Η σημερινή συνέλευση δεν αφορά εκλογή διοίκησης, αλλά την ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλώ τον πρόεδρο του ΆΣ να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και να κατατεθούν στα πρακτικά της συνέλευσης τα μνημόνια συνεργασίας”.

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου πήρε τον λόγο, προκειμένου να αναφερθεί στο ζήτημα του απολογισμού της χρονιάς που έχει ολοκληρωθεί: “Η γσ δυστυχώς είναι δεσμευμένη βάση καταστατικού να τηρήσει την ημερήσια διάταξη. Το ίδιο προβλέπει και ο αστικός κώδικας. Οποιαδήποτε άλλο ζήτημα μπορεί να τεθεί προς συζήτηση μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης, εφόσον συμφωνήσουν όλα τα μέλη”.

20.39 Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι 189. 98 οι παρόντες. Θα γίνει επαλήθευση έως και την ψηφοφορία.

20.37 Επικυρώθηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης συνέλευσης

20.23 Διαβάζονται τα πρακτικά της προηγούμενης γενικής συνέλευσης

20.22 Το ίδιο ζητά και ο Τάσος Δεσύπρης, παρά το γεγονός ότι δε ανήκει το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη

20.18 Ο κ. Καραλίγκας ζητά από τον πρόεδρο του ΑΣ, Τάσο Οικονόμου ένα περιληπτικό ή αναλυτικό απολογισμό της προηγούμενης σεζόν

20.14 Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του Ερασιτέχνη που έχουν αποβιώσει τα τελευταία χρόνια

20.10 Ο κ. Τσάκαλος απέσυρε την υποψηφιότητα του, πρόεδρος της συνέλευσης ο κ. Καραλίγκας.

20.04 Ο Νίκος Τσάκαλος προκρίθηκε ως πρόεδρος της συνέλευσης και ο Τάσος Δεσύπρης, ως γραμματέας. Ένσταση από μέλη που προτείνουν για την θέση του προέδρου τον κ. Καραλίγκα. Διεξάγεται ψηφοφορία δια ανατάσεως των χεριών για τη θέση του προέδρου

20.01 Ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου αναμένεται να προλογίσει την γενική συνέλευση

19.55 Σε πολύ λίγο θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση, μετά από… δίωρη καθυστέρηση

19.30 Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Γαλανού και κόσμου εκτός του ξενοδοχείου με τον πρώην υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος να αποχωρεί τελικά και να μην δίνει -προς το παρόν- το “παρών” στην συνέλευση

19.10 Aυξάνεται η προσέλευση των μελών, γεμίζει σιγά-σιγά η αίθουσα. Μέχρι στιγμής παρόντες από τους υποψήφιους για το διοικητικό χρίσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μόνο οι ‘Αλεξ Κάλας και Νίκος Αρβανιτίδης

18.31 Έχουν ήδη φτάσει τα πρώτα μέλη του Ερασιτέχνη, αρκετά εκ των οποίων τακτοποιούν τις συνδρομές  τους

18.22 Μόλις έφτασαν στην αίθουσα και οι Νίκος Αρβανιτίδης, Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης και Δημήτρης Ανθουλάκης, μαζί με τον νομικό τους εκπρόσωπο, Νίκο Κυρκούδη.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

18.10 Ο Άλεξ Κάλας είναι ο πρώτος υποψήφιος που κατέφθασε στην αίθουσα της συνέλευσης, συνοδευόμενος από τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

18:00 Μικρή η προσέλευση των μελών του Ερασιτέχνη μέχρι στιγμής…

To Top