ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό ο πρώτος αγώνας κυπέλλου του Άρη με την Λαμία

Ραντεβού νίκης για τον Άρη σε έναν… μονόδρομο! Η κιτρινόμαυρη ομάδα καλείται να αλλάξει την κακή εικόνα της και να πάρει νίκη με προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Λαμία σήμερα στις 21:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει όλα όσα θα γίνουν λεπτό προς λεπτό στο παιχνίδι, όπως και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών). Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής). Τέταρτος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Κουρουμπίλια (Δ. Αττικής)

* Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες κυπέλλου “μετράει” το εκτός έδρας γκολ. Επίσης με τη χρήση της τεχνολογίας VAR αλλά και γραμμής οφσάιντ (VOL) θα διεξαχθούν τελικά όλα τα ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλο Ελλάδας.

* Τέλος, για τον αγώνα έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια βάσει των περιοριστικών μέτρων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό ο πρώτος αγώνας κυπέλλου του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS LIVE, 15:00) τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Το PRESSARIS βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα σας μεταδώσει ζωντανά λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του αγώνα, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

Ο Αριστείδης Βάτσιος από την Δυτική Αττική θα είναι ο ρέφερι του αγώνα, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο, Κωνσταντίνου με 4ο τον Κατσικογιάννη. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα του Video Assistant Referee.

To Top