ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό ο σπουδαίος ημιτελικός του Άρη με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, PRESSARIS LIVE)

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό ο σπουδαίος ημιτελικός του Άρη με τον ΠΑΟ για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, PRESSARIS LIVE) σε μία ακόμη πρόκληση για τον Άρη και μια ακόμη υπέρβαση.

Μείνετε συντονισμένοι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Τέλος στα Δύο Αοράκια. Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 76-65 του Άρη, για να προκριθεί στον τελικό του ΟΠΑΠ Final Eight όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Το βράδυ της Κυριακής (18/2), στις 19:00.

76-65. ένα λεπτό…

74-65!

72-62, πάλη μέχρι τέλους, αυτός είναι ο Άρης!

72-60, δυο λεπτά…

Τεχνική στον Τολιόπουλο, 2:54 για το φινάλε. Ο Γκραντ στη γραμμή.

71-56…Τυπικό το υπόλοιπο. Χίλια μπράβο σε Άρη…

70-56 στο 37…

Ακόμα πέντε λεπτά…

Ο ΠΑΟ έχει σαφώς περισσότερες λύσεις…

68-53

Στο 35…

66-53, διεκδικεί ότι μπορεί…

64-51 στο 33

61-47…

58-47 στο 32

Έχει ο Άρης δυνάμεις και κουράγιο, ενέργεια και πείσμα για ακόμα μία μεγάλη ανατροπή; Μοιάζει πολύ δύσκολο να συμβεί και απόψε, χρόνος υπάρχει όμως. Απλώς ο Παναθηναϊκός είναι άλλη… πίστα για τους κιτρινόμαυρους που τα έχουν ήδη δώσει όλα.

58-44

Λήξη δεκαλέπτου

Τελευταίο λεπτό…

57-44…

Πολλές οι βολές για ΠΑΟ!

Ο Κέντρικ Ναν στους 16 πόντους, είναι ο μόνος διψήφιος για τον Παναθηναϊκό.

53-42 το σκορ…

4 λεπτά ακόμα για την 3η περίοδο…

Ο Άρης δεν αφήνει το ματς, δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον παρασύρου, αντέχει, έχει επιβιώσει, όμως ο Παναθηναϊκός κρατάει τον έλεγχο και μάλιστα με τον Αταμάν να διαχειρίζεται τα λεπτά των παικτών του χωρίς προβλήματα.

Ο Άρης παλεύει με όσες δυνάμεις έχει!

Ο Μποχωρίδης με 2/2 βολές άνοιξε το δεύτερο μέρος στα Δύο Αοράκια. Η διαφορά στους εννέα (44-35).

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, 51-42 ο Άρης, δεν τα παρατάει

Για τον Παναθηναϊκό ο Ναν έχει 14 πόντους και για τον Άρη ο Τολιόπουλος 17

Πολύ λίγες οι βολές για Άρη…

44-33 το ημίχρονο…

Ο Άρης μείωσε τη διαφορά με το 0-5 σερί στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγάζοντας έξω τις δύο τεχνικές ποινές του Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός έκανε τέσσερα ομαδικά φάουλ σε ένα ημίχρονο!

Ο ΠΑΟ έχει φθείρει τον Άρη (Σανόγκο 3, Μποχωρίδης 3, Ντε Σόουζα 2, Μπάνκστον 2, Σταρκ 2, Περσίδης 2 φάουλ) και οι κιτρινόμαυροι βλέπουν τον Βασίλη Τολιόπουλο (17 πόντοι) να τους κρατάει στο ματς.

Τελευταίο λεπτό, ο Άρης στο μείον 11…

44-33

44-30, τελευταίο λεπτό!

41-29!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει τους 17 από τους 28 πόντους του Άρη. Χειροκροτείται απ’ όλο το γήπεδο πλέον.

Πολύ σκληρό ματς…

Η αποβολή του Λεσόρ βάζει νέα δεδομένα στο παιχνίδι καθώς ο Άρης δεν θα έχει τον μεγάλο πονοκέφαλο κάτω από τη ρακέτα.

Ο Άρης έχει και την κούραση…

38-24, ανοίγει η διαφορά…

4 λεπτά ακόμα…

35-24, ξεφεύγει ο ΠΑΟ, στο συν 11

32-22 το σκορ

Ο Ματίας Λεσόρ αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή! Κέρδισε το αντιαθλητικό, αλλά το ξέσπασμά του οδήγησε και στην αποβολή του, 5:41 για το ημίχρονο.

Ο Μποχωρίδης έκανε μαρκάρισμα στον Λεσόρ, του έκανε φάουλ, αλλά ο Γάλλος αντέδρασε, πήγε να κινηθεί απειλητικά απέναντί του και πήρε την τεχνική.

30-21 ο ΠΑΟ στο 14, παλεύει ο Άρης, αλλά θέλει και άλλες λύσεις!

Βασίλης Τολιόπουλος… Στους 12 πόντους, σκοράρει όπως θέλει απέναντι σε μία απο τις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης. Φανταστικός, ψύχραιμος, οικονομικός.

26-21, μειώνει ο Άρης

Ο Λεσόρ γύρισε στο παρκέ στην έναρξη της δεύτερης περιόδου και η διαφορά πηγαίνει στους επτά (23-16 στο 11′). Ο Άρης έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά και στα φάουλ καθώς οι Μπανκστον – Ντε Σόουζα βρίσκονται στον πάγκο με δύο φάουλ ο κάθε ένας.

23-16 στο 12, στο μείον 7 ο Άρης

19-16 το πρώτο δεκάλεπτο

Σπουδαίο ντέρμπι στην πρώτη περίοδο, με τον Κέντρικ Ναν (9 πόντοι) να παίρνει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του. Το δικό του ξέσπασμα έβαλε μπροστά τους πράσινους, με τον Τολιόπουλο στους επτά και τον Χάρελ στους πέντε πόντους για τον Άρη που έχει σπαταλήσει επτά κατοχές (λάθη) και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

19-16, τελευταίο λεπτό!

17-16, μειώνει ο Άρης!

Σερί 6-0 για τον Παναθηναϊκό

Τεχνική στον Αταμάν, που διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που δεν κέρδισε ο Αντετοκούνμπο.

Κακή διαιτησία για τον Άρη

17-14, μπροστά ο ΠΑΟ, παλεύει ο Άρης

10-12, ο ο Άρης  στο 7!

Ο Σλούκας στις βολές (2/2), 9-9

Πρώτο timeout στο 6′, με τον Άρη να έχει κατέβει για “πόλεμο” και τον Εργκίν Αταμάν πολύ ενοχλημένο απο τους παίκτες του. Οι εκφράσεις και οι κινήσεις του τα λένε όλα. Ανταγωνιστικότατο ματς, όπως ακριβώς το περιμέναμε!

7-9 στο πεντάλεπτο, ο Άρης και πάλι δεν είναι μόνος…

5-9, μπροστά ο Άρης, που μπήκε δυνατά!

4-4 το σκορ στα 4 λεπτά

Ο Καστρίτης τραβάει τον Μποχωρίδη στον πάγκο πριν συμπληρωθεί τρίλεπτο. Ο παίκτης του Άρη παίζει τραυματίας.

2-2 το σκορ

0-2 μπροστά ο Άρης

Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Λεσόρ οι πέντε του Παναθηναϊκού. Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Χάρελ, Μπλούμπεργκς, Ντε Σόουζα οι πέντε του Άρη.

Και οι δύο ομάδες είναι στο παρκέ. Αρκετός ο κόσμος στις εξέδρες, σε καμία περίπτωση ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο.

Καλαϊτζάκης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας οι 12 του Παναθηναϊκού.

Οι ομάδες αποχωρούν, για να γίνει η παρουσίασή τους. 8 λεπτά για το τζάμπολ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέκλεισε την ΑΕΚ Betsson στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ σε ένα καταπληκτικό ντέρμπι που κρίθηκε απο τα χέρια του Βασίλη Τολιόπουλου.

Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον οι 12 του Άρη.

Οι έλεγχοι προς το κλειστό του Ηρακλείου είναι εξονυχιστικοί, το κλίμα εντός του γηπέδου είναι υπέροχο. Κρύο έξω, ζέστη μέσα από χιλιάδες fans του μπάσκετ, από αμέτρητα παιδιά, από οικογένειες που ήρθαν για να δουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Προθέρμανση για τις 2 ομάδες

Φίλαθλοι του Άρη βρίσκονται κοντά στο Ηράκλειο και θέλουν να βρουν εισιτήρια για να μπουν, αναζητείται λύση

Oι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τις 6 συνεχόμενες, συνεχίζοντας το σερί, που κρατάει από την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης επικράτησε κατά σειρά επί των Ουλμ και Παναθηναϊκό εκτός έδρας, ενώ πανηγύρισε κόντρα σε Τρέντο και ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall».

Το σερί δεν σταμάτησε ούτε στο Ηράκλειο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να φτάνει τις έξι, ξεπερνώντας τις πέντε που είχε κάνει στην αρχή της σεζόν (Απόλλων Πάτρας, Τουρκ Τέλεκομ, Καρδίτσα, Σλασκ, ΑΕΚ).

Παναθηναϊκός AKTOR και Άρης Midea αναμετρώνται το Σάββατο στις 18:00 (ΣΚΑΪ, COSMOTE TV) στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού («Δύο Αοράκια») για τον πρώτο ημιτελικό του ΟΠΑΠ Final 8.

Άρης και Παναθηναϊκός δίνουν σήμερα (18:00) την μάχη πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 18 φορές για το θεσμό με τους κιτρινόμαυρους να καλούνται να αλλάξουν την παράδοση και να βρεθούν για 15η φορά σε αγώνα τίτλου.

Η ΕΟΚ έκανε γνωστές τις διαιτητικές τριάδες των δύο σπουδαίων σημερινών (17/2) ημιτελικών του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Όπως λοιπόν αναφέρει η σχετική ενημέρωση, τον πρώτο ημιτελικό, ανάμεσα σε ο Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη (18:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5) θα διευθύνουν οι Παπαπέτρου-Τσολάκος-Κατραχούρας, ενώ τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα (21:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 ) θα διευθύνουν οι Πουρσανίδης-Τσαρούχα-Τσιμπούρης.

Καλησπέρα σας. Θα είμαστε μαζί για την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟ σε ένα σπουδαίο ημιτελικό!

To Top