ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό το φιλικό του Άρη στον Εύοσμο από το PRESSARIS

Τον Αγροτικό Αστέρα αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS LIVE, 18:00) στον Εύοσμο ο Άρης σε φιλική αναμέτρηση, που γίνεται μετά από επιθυμία του προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Πάκο Ερέρα.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (0-3)

90′ Συμπληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα.

83΄ Καλή κυκλοφορία για τον Άρη, σουτ του Κωνσταντινίδη από κοντά σε κόρνερ ο Καμπάς

79′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, ο Διαμαντόπουλος ελευθερώθηκε, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά η ασίστ που επιχείρησε στην κενή εστία προς τον Κωνσταντινίδη ήταν δυνατή!

78′ Ο Καλλίδης, αντί του Μαρτίνες.

77′ Έξω ο Κολάσο, μέσα ο Σταμπουλίδης.

76′ Εκπληκτικό σόλο του Βίτορ, δυνατό σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.

73′ Ο Καμπάς αντί του Παναγόπουλου

72΄ Αποχώρησε και ο Βουτσιάς για να περάσει ο Παπανικολάου

71′ Δοκάρι είχε ο Αγροτικός Αστέρας με τον Καμπεράι.

68′ Διακοπή του αγώνα, έπεσε άτσαλα ο Σόουζα και τραυματίστηκε. Μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε και θα συνεχίσει. Ο Πορτογάλος είναι ο αρχηγός του Άρη στο σημερινό παιχνίδι.

57′ ΓΚΟΛ (0-3): Και πάλι ο Ναζλίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετικό ¨σερβίρισμα” του Βίτορ μέσα στην μικρή περιοχή.

55′ ΓΚΟΛ (0-2): Ωραία ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή του Ναζλίδη, “κρέμασε” τον πορτιέρο του Αγροτικού Αστέρα, πετυχαίνοντας πανέμορφο γκολ.

46′ Ξεκίνησε το β΄μέρος. Μέσα ο Καντιμοίρης αντί του Αναγνωστόπουλου.

45′ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΜΕΡΟΥΣ, ΣΚΟΡ 0-1

33′ Προσπάθησε στη μικρή περιοχή ο Κολάσο… Απομάκρυναν οι γηπεδούχοι.

30′ Ο Άρης με την συμπλήρωση μισής ώρας έχει ξεκάθαρα τον έλεγχο του αγώνα.

23′ ΓΚΟΛ (0-1): Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Άρη, ο Μαρτίνες σέρβιρε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος γύρισε στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ στην κίνηση ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ.

21′ Σουτ Ναζλίδη εκτός περιοχής, όχι δυνατό, η μπάλα άουτ.

12′ Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά ζωηρά στο παιχνίδι και πάτησαν τις αντίπαλες περιοχές, αναζητώντας το γκολ.

8′ Σουτ του Μαρτίνες η μπάλα άουτ.

Ο Πάκο Ερέρα κατέβασε την ομάδα με το 4-2-3-1. Δεξιά Κωνσταντίνιδης, αριστέρά Βίτορ, στο κέντρο της άμυνας Σόουζα, Μπαγκαλιάννης. Αμυντικά χαφ. Σιώπης, Ιντζόγλου, αριστερά Κολάσο, δεξιά Μαρτίνες. Κορυφή Διαμαντόπουλος και πίσω του Ναζλίδης

1′ Ο Άρης στη σέντρα, ξεκίνησε το παιχνίδι

 

 

 

Ντεμπούτο για τρία από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Ο Σιώπης με το νούμερο 7, ο Μαρτίνες με το 11 και ο Βίτορ συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ο Ματθαίος Βουρνέλης.

Η 11άδα του Αγροτικού Αστέρα: Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καμαμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης.

Στον πάγκο του Άρη μόλις τρεις παίκτες: Καντιμοίρης, Σταμπουλίδης, Καλλίδης

Η 11αδα του Άρη: Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο, Ναζλίδης, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος.

Ο Ισπανός ήθελε τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να αγωνιστούν οι Σιώπης, Μαρτίνες, Βίτορ και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι μετά από ένα σχεδόν δεκαήμερο προπονήσεων. Παράλληλα, θα αγωνιστούν όσοι έπαιξαν λίγο στα δύο πρώτα επίσημα ματς ή και καθόλου.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του φιλικού από το PRESSARIS που βρίσκεται στον Εύοσμο…

To Top