ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό πρoς λεπτό από το PRESSARIS η “μάχη” των “κιτρινόμαυρων” στo ντέρμπι της πόλης! (videos)

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον σημερινό του αντίπαλο και να βάλει γερές βάσεις για να τερματίσει οριστικά 2ος φέτος!

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης, το ρεπορτάζ πριν, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (70΄Σούντγκρεν), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο (57΄Ματίγια), Μπερτόγλιο, Ματέο (79΄Σίλβα), Μαντσίνι (57΄Γκάμα), Μάνος (79΄Μήτρογλου)

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Μήτρογλου, Ματίγια, Σίλβα, Γκάμα, Σούντγκρεν, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Κρέσπο (57΄Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Βιερίνια, Μπάμπα, Ροντρίγκο, Ντόουγκλάς, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Καντουρί (71΄Ουάρντα), Σφιντέρσκι (71΄Τσιγγάρας)

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Μουργκ, Τζόλης, Κρμέντσικ

Διαιτητής: Ντελαζόντ (Γαλλία), Βοηθοί: Ζακρανί Χακέτ (Γαλλία), VAR: Μπαστιάν (Γαλλία), AVAR: Μωϋσιάδης, 4oς: Σκουλάς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό πρoς λεπτό από το PRESSARIS η μάχη των “κιτρινόμαυρων” για πρόκριση στα ημιτελικά! (videos)

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 20:00) τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το PRESSARIS την εξέλιξη της αναμέτρησης, το ρεπορτάζ πριν, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…

Οι συνθέσεις:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Μαντσίνι (75΄Κάτσε), Γκάμα (85΄Μπεναλουάν), Μπερτόγλιο (68΄Μπρούνο), Μάνος (75΄Σίλβα)

Στον πάγκο: Μπουσέ, Μαρτίνης, Γκάνεα, Μπαγκαλιάνης, Κάτσε, Μήτρογλου, Σίλβα, Μπεναλουάν, Μπρούνο

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Μπα (76΄Καμαρά), Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σίλβα (65΄Εμβιλά), Ραντζέλοβιτς (65΄Φορτούνης), Μασούρας (65΄Μπρούμα), Χασάν, Κάϊπερς (76΄Ελ Αραμπί)

Στον πάγκο: Τζολάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Ντράγκερ, Μπρούμα, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής

Διαιτητής: Γκεστράνιους, Βοηθοί: Αλεξέας-Mπουξμπάουμ, VAR: Πάβελ, AVAR:Καλαμπόκης, 4ος: Διαμαντόπουλος

To Top