ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό πρoς λεπτό από τo PRESSARIS η προσπάθεια επιστροφής του Άρη στις νίκες!

Επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 15:00) τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”, μετά την ισοπαλία σαν… ήττα, την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό από το PRESSARIS την εξέλιξη του αγώνα με τους Αρκάδες, το ρεπορτάζ πριν, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μείνετε συντονισμένοι…

16.55 Τέλος αγώνα, νίκη του Άρη με 2-1!

90+1΄Ο Τσιλλιγίρης απομακρύνει το φάουλ του Καπίγια!

90΄Αποβάλλει τον Έμαν ο Κατσικογιάννης, μετά το VAR, καθώς αποφάσισε πως ο Αυστριακός έδιωξε με τα χέρια. Ο Τσιλιγγίρης είναι έτοιμος να μπει στον αγώνα. Θα βγει ο Ντιγκινί… Ο κόσμος ντοπάρει τον νεαρό τερματοφύλακα!

87΄Κίτρινη κάρτα στον Έμαν, που βγήκε εκτός περιοχής του και απομάκρυνε την μπάλα. Φάουλ σε καλό σημείο για τον Αστέρα. Ο Κατσικογιάννης πάει στο VAR…

82΄Κίτρινη στον Ιντέγε, για διαμαρτυρία

79΄Στη θέση του Φέτφα, ο Τόνσο

77′ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Mατίγια πέρασε την μπάλα από το τείχος, στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου

75΄Εξαιρετική κίνηση του Ιντέγε, φάουλ για τον Άρη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Κίτρινη στον Μπόρχα Φερνάντες

73΄ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Φέτφα από τα δεξιά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε από πλάγια, απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος!

71΄Ο Αμπού Μπα στη θέση του Γκάμα

66΄Ο Κατσικογιάννης, χαρίζεται και πάλι σε παίκτη του Αστέρα, δεν βγάζει κάρτα στον Μπαράλες!

65΄Ο Ριέρα στο ματς στη θέση του Μαρκ Φερνάντες

61΄Ευκαιρία νέα για τον Αστέρα, σουτ του Τασουλή, σε κόρνερ ο Έμαν!

58΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης για την ισοφάριση, αμαρκάριστος ο Μπαράλες, μπερδεύτηκε και δεν την έστειλε στα δίχτυα του Άρη σχεδόν από το πέναλτι.

57΄Ο Πασκουάλ, στη θέση του Μουνάφο

57΄Κίτρινη στον Ντιγκινί

54΄Ο Κατσικογιάννης, χαρίστηκε στον Τασουλή και δεν του έδωσε κίτρινη κάρτα σε φάουλ πάνω στον Σάσα

51΄Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Έμαν δεν έδιωξε σωστά το κόρνερ του Καπίγια, ο Ροζ σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στην εστια του Άρη!

47΄Κόρνερ για τον Αστέρα, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Έμαν, ο Σάσα απομάκρυνε σχεδόν πάνω στη γραμμή…

16.05 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες…

15.47 Τέλος πρώτου ημιχρόνου, από το… πουθενά ο Αστέρας, μείωσε σε 2-1.

44΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Φέτφα έφυγε από τα αριστερά, πάτησε μεγάλη περιοχή, γύρισε στον Ντιγκινί που άργησε, κλείστηκε, δίχως να μπορέσει ο Άρης να ολοκληρώσει την φάση με τελική προσπάθεια.

41΄Ο Αστέρας μειώνει σε 2-1, με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντες… Μία φάση, ένα γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης.

34΄ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ (2-0) ΦΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! O Ροζ βγήκε από την άμυνά του, έκανε σμπαράλια την άμυνα του Αστέρα, έδωσε στον Ντιγκινί που πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 2-0!

33΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Κόντρα επίθεση μετά από κλέψιμο του Φέτφα, έδωσε στον Ιντέγε, που γύρισε ξανά αλλά η μπάλα χάθηκε…

29΄Κίτρινη στον Μπαράλες, για μαρκάρισμα στον Δεληζήση

28΄Ο Μπόρχα Φερνάντες στη θέση του Ματρικάρντι, που γλίτωσε νωρίτερα την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα

26΄ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Φέτφα με τακουνάκι στον Γκάμα, σέντρα του Πορτογάλου, ο Ντιγκινί την προβολή ανάμεσα σε δύο, απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος!

23΄Ο Ματρικάρντι σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, τίποτα από τον Κατσικογιάννη, που έδωσε το φάουλ!

21΄Κίτρινη στον Ματρικάρντι, για σκληρό μαρκάρισμα στον Ιντέγε

10΄Σουτ του Λουίς Φερνάντες, εύκολα μπλόκαρε ο Έμαν

14΄ΟΦ ΣΑΙΝΤ Ο ΓΚΑΜΑ. Ο Πορτογάλος μετά την εξαιρετική πάσα του Ματίγια, σούταρε άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, αλλά ήταν σε θέση οφ σάιντ…

13′ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Κόντρα επίθεση, ο Φέτφα έδωσε στον Ντιγκινί, ο Γάλλος και πάλι στον Έλληνα διεθνή που έχασε το κοντρόλ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει!

5΄ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1-0) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Λούκας Σάσα με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Άρη μετά από κόρνερ του Ματίγια!

2΄ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: O Iντέγε μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο, μετά από εξαιρετική κάθετη του Ντιγκινί, τελευταία στιγμή προβολή σε πλάγιο, από τον Ματρικάρντι!

15.01 Σέντρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, πρώτη επίθεση για τον Άρη…

14.55 Oλα έτοιμα για την σέντρα…

-Ο Μίχαελ Ένινγκ παρέταξε τον Άρη με 4-2-3-1 και μοναδική αλλαγή τον Δεληζήση, καθώς ο Βέλεθ έμεινε εκτός. Ο Έμαν στο τέρμα, δεξιά ο Σούντγκρεν, αριστερά ο Κόρχουτ και στο κέντρο Δεληζήσης-Ροζ. Στα χαφ, Ματίγια και Σάσα.Ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης, με τους Γκάμα-Φέτφα-Ντιγκινί πίσω του.

-Με 4-2-3-1 και ο Μπόρχα Χιμένεθ του Αστέρα Τρίπολης. Παπαδόπουλος στο τέρμα, Κώτσιρας δεξιά, αριστερά Τασουλής, Σουάρες και Ματρικάρντι στόπερ. Μουνάφο και Βαλιέντε χαφ. Αριστερά Μαρκ Φερνάντες, δεξιά Λουίς Φερνάντες, δεκάρι Καπίγια και Μπαράλες φορ.

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια, Σάσα, Ντιγκινί (90′ Τσιλιγγίρης), Γκάμα (71΄Μπα), Ιντέγε, Φετφατζίδης (79΄Τόνσο)

Στον πάγκο: Τσιλιγγίρης, Μπα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Σόουζα

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι (28΄Μπόρχα Φερνάντες), Τασούλης, Σουάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (57΄Πασκουάλ), Καπίγια, Φερνάντες (65΄Ριέρα), Λ. Φερνάντες, Μπαράλες

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Βλάχος, Πασκουάλ, Ριέρα, Μπόρχα, Χαουρέγκι, Μαρτίνες

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας) – Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών) – Σαμοϊλης (Αθηνών)

To Top