Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο μέσα στη Βαρσοβία με τη Λέγκια με… 28-3 τελικές!

Ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος στην Βαρσοβία, πήρε το 0-0 απέναντι στην Λέγκια που σημάδεψε δις τα δοκάρια και έχει την δυνατότητα να τελειώσει την δουλειά στο Περιστέρι.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το γήπεδο… ψαρωτικό. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες το ίδιο. Υπέροχο κορεό, συνθήματα, οχλοβοή, συνθήματα για 90 λεπτά, ατμόσφαιρα πίεσης από τον κόσμο που μπήκε στην εξίσωση του ματς.

Το καλό για τον Ατρόμητο είναι πως ο κόσμος της Λέγκια παίζει (φέτος) καλύτερη μπαλίτσα από την ομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σεβάστηκε υπερβολικά την όλη φάση, πήγε για το 0-0 και το πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός των Περιστεριωτών!

Απέναντι σε μία ομάδα με φοβερά προβλήματα στην δημιουργία, η οποία έμεινε χωρίς γκολ φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Εουρόπα από το Γιβραλτάρ και την Κουόπιο από την Φινλανδία, ο Ατρόμητος γέμισε τα χαφ του, έπαιξε με τακτική προσήλωση και παρότι δεν κατάφερε να ελέγξει την κατοχή, παρότι δεν έκανε ούτε μισή τελική της προκοπής, εντούτοις πήρε αυτό για το οποίο ταξίδεψε στην Πολωνία (0-0).

Η στατιστική λέει ότι οι Πολωνοί είχαν δύο δοκάρια, όμως αμφότερα ήρθαν από εκτελέσεις φάουλ που μάλλον τις ήλεγχε ο Μέγιερι, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει μόλις μία πολύ μεγάλη απόκρουση 8 λεπτά πριν το τέλος.

Η στατιστική λέει ότι οι Πολωνοί κέρδισαν 16 κόρνερ. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν δημιούργησε φάση, η άμυνα των Περιστεριωτών κυριολεκτικά έκοψε τα πάντα ψηλά.

Συνολικά οι τελικές 28-3.

To Top