Λεωφορεία ΚΤΕΛ στις γραμμές του ΟΑΣΘ μέσα στον Φεβρουάριο

«Μετά από μία διαδικασία αρκετών μηνών είμαστε στη φάση που περιμένουμε από το Ελεγκτικό Συνέδριο την επικύρωση της σύμβασης για νέα λεωφορεία. Θεωρούμε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε την έγκριση και από εκεί και πέρα ανοίγει ο δρόμος για να εκτελέσουμε αυτές τις γραμμές».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αυτά τόνισε ο Στέφανος Τσόλης, πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 για τα δρομολόγια που θα αναλάβει ο φορέας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με ΟΣΕΘ-ΟΑΣΘ, προκειμένου να «απελευθερωθούν» λεωφορεία για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

«Εάν η σύμβαση εγκριθεί έως το τέλος του μήνα από εκεί και πέρα χρειάζονται δυο εβδομάδες για να ετοιμαστούν τα λεωφορεία. Το θέμα είναι να εγκατασταθούν στα λεωφορεία όλα εκείνα τα μηχανήματα όπου χρειάζεται για να λειτουργήσουν. Άρα από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά σταδιακά θα αρχίσουμε να εκτελούμε αυτές τις γραμμές», τόνισε ακόμη ο κ. Τσόλης.

Επισήμανε, δε, ότι «δημιουργούνται 330 νέες θέσεις εργασίας. Ήμαστε σχεδόν έτοιμοι για αυτό το θέμα με πάνω από 1.000 αιτήσεις που ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητούσαμε. Όμως, επειδή οι θέσεις είναι καίριες και ευαίσθητες περνάμε από τελικό τεστ αυτούς που θα προσλάβουμε, που κατά κύριο λόγο είναι οδηγοί».

Πηγή: www.voria.gr

To Top