Λημνιός: «Ποιοτικός και επικίνδυνος ο Άρης»

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε πριν από το ντέρμπι με τον Άρη, τονίζοντας ότι ο αγώνας θα κριθεί στην αποφασιστικότητα και στην ευστοχία της κάθε ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε τον πρώτο λόγο, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο μιας και ο κόσμος θα δώσει το παρών. Το τι θα γίνει στον αγώνα, είναι καθαρά δική μας δουλειά, πρέπει να δώσουμε το 100%. Ο Άρης έχει ποιοτική ομάδα, είναι επικίνδυνος. Έχει 2-3 παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα ανά πάσα στιγμή. Δεν θέλουμε να δώσουμε τον χώρο στον αντίπαλο, έχουμε καλύτερη ποιότητα από τον Άρη και είναι στο χέρι μας».

Για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Άρη και πως αντιμετωπίζουν αυτό της Κυριακής που είναι το… τρίτο: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει λίγες αλλαγές στο ρόστερ και αυτό είναι καλό γιατί έχουμε καλή… χημεία, ο προπονητής και οι παίκτες συνεχίζουν να δουλεύουν στον ίδιο ρυθμό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους τομείς που θα κριθεί το ντέρμπι: «Σίγουρα στην δύναμη, οι δύο ομάδες θα μπουν αποφασισμένες από την αρχή. Εμείς τον τελευταίο καιρό βάζουμε πολλά γκολ που σημαίνει ότι αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο και πιστεύω ότι όποιος αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα κάνει, θα πάρει τους 3 βαθμούς».

To Top