Ληστεία-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κάρφωσαν σύριγγες στον λαιμό 19χρονου (video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία ενός 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Με αυτό τον απίστευτο τρόπο οι δράστες επιτέθηκαν στο νεαρό και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια του κάρφωσαν σύριγγες στο λαιμό και τον έσυραν με σκοπό να τον ληστέψουν.

O 19χρονος μίλησε στην εκπομπή Live News: Σταμάτησαν μπροστά μου, με έπιασε ο ένας από τον λαιμό και μου κράταγαν και δύο σύριγγες. Μου κράταγε τον λαιμό ο ένας, ο άλλος μου κράταγε το χέρι το δεξί και μου έκανε ο ένας μια ένεση στον λαιμό. Στην αριστερή πλευρά. Εκείνη την ώρα μούδιασα λίγο. Και μετά άρχισε να μου τραβάει ένα τσαντάκι μπανάνα που είχα περασμένο από τον ώμο.

Μόλις μου τράβηξε το τσαντάκι ο μπροστά λοιπόν, με έπιασε από την μέση και με πέταξε κάτω, σύρθηκε λίγο ο αγκώνας μου στο πάτωμα. Και άρχισαν να μου ψιθυρίζουν μετά κάτι τύπου «έλα μαζί μας», δεν κατάλαβα ακριβώς και ήταν σαν να θέλουν να με πάρουν κιόλας.

Μετά μου έκανε ο άλλος την ένεση στον γλουτό πίσω δεξιά ξανά και τους πέταξα το τηλέφωνό μου και εκείνη την ώρα που συνειδητοποίησα ότι μπορεί να με πάρουν ολόκληρο άρχισα να φωνάζω «βοήθεια» πάρα πάρα πολύ δυνατά και μετά με αφήσανε και φύγανε.

To Top