Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: 33χρονος πάλεψε με τους δράστες μέσα στο αυτοκίνητο (video)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δύο δράστες που επιχείρησαν να ληστέψουν βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Έπειτα από έρευνες οι αρχές τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου, ο 33χρονος ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, εξυπηρετούσε έναν πελάτη του. Τότε αντιλήφθηκε ένα άτομο, το οποίο κατευθύνθηκε προς το ταμείο και επιχείρησε να πάρει χρήματα από αυτό.

Ο 33χρονος όρμηξε πάνω στον επίδοξο ληστή και την ίδια στιγμή ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά, με αποτέλεσμα ο κλέφτης να βρεθεί στο έδαφος και να του πέσουν περίπου 600 ευρώ από τα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει από το ταμείο της επιχείρησης.

Μεταξύ του 33χρονου και του ληστή ξεκίνησε πάλη. Ο δεύτερος επιχείρησε να διαφύγει προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε συνεργός του.  Ο 33χρονος συνέχισε να κρατάει το χέρι του ληστή και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, όπου συνεχίστηκε η πάλη μεταξύ των δύο αντρών.

Το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και μετά από περίπου πέντε χιλιόμετρα, στο ύψος του εργοστασίου «Τιτάν», ο 33χρονος κατάφερε να πηδήξει από το αυτοκίνητο. Έκανε ώτο-στοπ και με ένα μηχανάκι γύρισε στην επιχείρησή του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο τραύμα που αποκόμισε από το δάγκωμα του ληστή στο χέρι.

Και μέσα στο όχημα των δραστών, που επιχείρησαν να ληστέψουν βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, συνεχίστηκε η πάλη του 33χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενός από τους επίδοξους ληστές.

Όταν ο 33χρονος όρμηξε μέσα στο όχημα των δραστών, προκειμένου να πάρει τα χρήματα που του έκλεψαν, ο δεύτερος ληστής, ο οποίος περίμενε το συνεργό του στο αυτοκίνητο και φέρεται να μιλάει άπταιστα ελληνικά, άρχισε να οδηγεί σαν τρελός. Η μία πόρτα του αυτοκινήτου δεν έκλεισε, διότι είχε μπλοκάρει το πόδι του ληστή που πάλευε με τον επιχειρηματία. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πάλης, ο ένας ληστής φέρεται να έλεγε στον επιχειρηματία, «εκεί που θα σε πάω, θα σε φτιάξουν».

Ο 33χρονος φέρεται να είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στο φερόμενο ως αφγανικής  καταγωγής ληστή και ο τελευταίος, προκειμένου να απελευθερωθεί, τον δάγκασε στο χέρι, μέχρι που έτρεξε αίμα.

Σε κάποια στιγμή ο 33χρονος επιχειρηματίας τράβηξε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και κατάφερε να πηδήξει από το όχημα.

Πηγή: ethnos.gr

To Top