ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λιαδέλης: “Πάρα πολύ καλή η επιλογή του Μαρκόπουλου, να τον αφήσουν να δουλέψει”

Για την επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του Άρη αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Λιαδέλης, χαρακτηρίζοντάς τον μπασκετικό του πατέρα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Για το αν θα έρθει και αυτός στον Άρη μαζί με τον Σούλη Μαρκόπουλο:

Όχι δεν είμαι έτοιμος (γέλια), μεγαλώσαμε, ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε.

Για το αν είναι η ώρα να πάρει την σκυτάλη ο… Λιαδέλης τζούνιορ.

Μόνο ο Λιαδέλης Τζούνιορ, καλά τα πάει, του αρέσει το μπάσκετ και είναι συνέχεια στο γήπεδο. Είναι σημαντικό αυτό. Είναι στα 15, έχει χρόνο ακόμη. Αυτό που μου αρέσει είναι η αγάπη του για το μπάσκετ, το αν είναι καλό το παιδί και αξίζει να παίξει είναι άλλη ιστορία. Τον δρόμο του πάντως θα τον βρει.

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο:

Είμαι πάντα δίπλα του, πάντα τον αγαπάω και θέλω πάντα να πηγαίνει καλά. Όταν μαθαίνω ότι πάει να γυρίσει και στον Άρη είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.

Για το αν είναι η σωστή επιλογή για τον Άρη:

Εννοείται, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει γενικότερα και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά ξέρει και τι σημαίνει μπάσκετ. Το μόνο που θα κάνει είναι καλό στον Άρη. Έχει σημασία όμως να τον αφήσουν να δουλέψει, να του δώσουν μια καλή ομάδα και να πάει και πάλι ο Άρης ψηλά.

Για το ότι θα χρειαστεί να αναλάβει μια δύσκολη αποστολή:

Ο Σούλης τα ξέρει αυτά, ξέρει την πραγματικότητα και το τι γίνετε. Είναι έμπειρος προπονητής, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Το μπάσκετ είναι τελείως επαγγελματικό, για να έρθουν καλοί παίκτες πρέπει να υπάρχουν τα συμβόλαια και να πληρωθούν, γιατί αν δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα δεν μπορείς να πας μπροστά.

Για το αν είναι ένας προπονητής που σου βγάζει το 100%:

Στο βγάζει, ναι. Είναι προπονητής που σε κάνει καλύτερο, θα ασχοληθεί μαζί σου και με τις ατέλειες σου για να μπορεί να κάνει καλύτερη την ομάδα. Για εμένα ο Σούλης είναι κεφάλαιο, είναι πολύ καλός προπονητής.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος του Άρη έχει στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα, αυτό είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη πρέπει να δει ένα όραμα. Όχι μια ομάδα-φωτοβολίδα που θα κάνει 1-2 χρονιές. Θέλει μια ομάδα με σωστή βάση, σωστά θεμέλια που θα μπορέσει να αγκαλιάσει και να αγαπήσει.

Για το επερχόμενο Παγκόσμιο και την Εθνική Ελλάδος:

Κατεβαίνει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι ολοκληρωμένη η ομάδα, και ιδίως με τον Γιάννη. Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Υποκλινόμαστε στο ταλέντο του, αλλά και πόσο σοβαρός και καλό παιδί είναι. Όλοι είμαστε δίπλα στα παιδιά και θέλουμε το καλύτερο, θα δώσουμε την θετική μας ενέργεια για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

To Top