Λιβάγια: “Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες”

Ο Μάρκο Λιβάγια τέθηκε αντιμέτωπος με τον Άρη στο χθεσινό φιλικό, υποστηρίζοντας πως μπορεί η Χάιντουκ Σπλιτ να αναδείχθηκε νικήτρια, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου διαθέτει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αρχικά ο Κροάτης επιθετικός τόνισε για το παιχνίδι: “Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά από δέκα ημέρες σκληρής προπόνησης στη Σλοβενία, τα πόδια μας είναι βαριά και όλοι είμαστε λίγο κουρασμένοι. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν την επιθυμία να κερδίσουν. Αυτός είναι ένας καλός δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, ελπίζω ότι κανείς δεν θα πληγωθεί, ότι όλοι θα επιστρέψουμε ικανοποιημένοι και στη συνέχεια να ρίξουμε το βάρος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη”.

Για τον Άρη πρόσθεσε: “Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε καλά πρωταθλήματα. Είμαστε μια νέα ομάδα, ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη σήμερα (σ.σ. χθες). Γνωρίζοντάς τους, του αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια του. Δεν τους αφήσαμε. Παίξαμε ένα πραγματικό παιχνίδι μεταξύ ανδρών”.

Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Χάιντουκ θα είναι έτοιμη ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της, λέγοντας: “Υπάρχουν παίκτες που προσπαθούν να πιάσουν τις ιδέες και το όνομα του προπονητή μας, αλλά θα είμαστε εντάξει. Κάθε ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

To Top