Λιβάγια: «Υπάρχει ρήτρα με την ΑΕΚ, δεν μπορώ να πάω σε μεγάλο αντίπαλό της»

Η απάντηση του Μάρκο Λιβάγια στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

O Κροάτης επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν τη Χάιντουκ, αλλά ο πρώην άσος της ΑΕΚ κλήθηκε να μιλήσει, επίσης, και για το μέλλον του.

Τα σενάρια είναι πολλά και κάποια εξ αυτών τον θέλουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Λιβάγια υπέγραψε ως το καλοκαίρι στη Χάιντουκ με τον ίδιο να τονίζει πως «δεν συζητάμε ακόμα το μέλλον μου. Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι ακόμα. Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι πλέον το επίκεντρο, αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου και το τέλος του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια, ο Λιβάγια αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιανουάριο, κατά την αποχώρησή του από την «Ένωση», υπέγραψε ρήτρα που τον δεσμεύει, άγνωστο μέχρι πότε καθώς δεν αναφέρθηκε σε χρονικό διάστημα, να μην πάει σε άλλη ανταγωνιστική της ΑΕΚ ομάδα στην Ελλάδα.

«Υπάρχει μία ρήτρα και δεν μπορώ να παίξω για τους μεγαλύτερους αντιπάλους του συλλόγου που άφησα, τουλάχιστο για ένα διάστημα», είπε ο Λιβάγια, ο οποίος αρνήθηκε πως έχει ήδη υπογράψει σε ομάδα της Τουρκίας: «Δεν είναι αλήθεια. Είχαμε διαπραγματεύσεις, με ήθελαν τον χειμώνα, δεν συμφωνήσαμε όμως με κάποιους όρους».

To Top