Λιβάι Γκαρσία: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη»

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, Ο Λιβάι Γκαρσία εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα τονίζοντας πως όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια, υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, υψηλές προσδοκίες, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το πως περιμένει τον «τελικό» με τον Άρη: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη. Τελευταία τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και ελπίζουμε ότι έχουμε ξεκουραστεί αρκετά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε αυτό το γήπεδο: «Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά, να είμαι υγιής. Όταν σκοράρεις είναι ένα μπόνους, αλλά το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου με ένα γκολ ή μια ασίστ, αλλά η ομάδα να παίρνει τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το πως σκέφτονται στα αποδυτήρια αυτό το ματς: «Το μόνο που ακούω αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα είναι ότι θέλουμε τη νίκη. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο».

Για το γεγονός ότι υπήρχαν προσδοκίες αυτή τη χρονιά: «Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση όλων. Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι όπως κύλησε η χρονιά. Ο κόσμος έχει δίκιο, και εμείς τα περιμέναμε διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή όπως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ξεχωρίζει στον Άρη: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό που ελπίζουμε είναι εμείς να είμαστε οι νικητές».

 

To Top