«Λιγουρεύονται» Λουκάκου στην Ντόρτμουντ

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν ένα από τα ονόματα πού έπαιζαν δυνατά για… αντι-Λεβαντόφσκι στην Ντόρτμουντ, στο προσκήνιο, όμως, έρχεται και αυτό του Βέλγου επιθετικού, Ρομέλου Λουκάκου. 

Τον Ρομέλου Λουκάκου βλέπει ως ακόμα μια εναλλακτική λύση για την επιθετική γραμμή της Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο διεθνής Βέλγος φορ φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και, έτσι, «ανοίγει ο δρόμος» για τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Αποφασισμένος να φέρει στη Γερμανία τον πρώτο σκόρερ της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε, είναι ο προπονητής της Ντόρτμουντ, αλλά όσο δεν υπάρχει συμφωνία, ο ιδιόρρυθμος τεχνικός «φυλάει τα ρούχα του» για να έχει τα μισά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «Sky Italia», οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Ο Ρομέλου Λουκάκου αποτελεί μια λύση και ήδη μελετούν τις πιθανότητες για την απόκτησή του. Στα υπόψη βρίσκεται και η πρόταση δανεισμού για τον παίκτη, πράγμα που φαντάζει δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, καθώς ο υψηλόσωμος φορ έχει περάσει ήδη δύο σεζόν ως δανεικός στις Γουέστ Μπρομ και Έβερτον αντίστοιχα.

πηγή: sportfm.gr

To Top