Λιγότερες ήττες από τις… μισές ομάδες στην Σουπελίγκα, τον “σκοτώνουν” οι ισοπαλίες!

Ρίχνοντας μια ματιά στην βαθμολογία της Σουπερλίγκας διαπιστώνει κανείς πως αυτό που έχει “σκοτώσει” τον Άρη και τον έχει φέρει σε δεινή βαθμολογική θέση δεν είναι οι ήττες του, αλλά οι ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι όσο απίστευτο κι αν ακούγεται έχουν λιγότερες ήττες από τις μισές ομάδες της Σουπερλίγκα και μόλις μία περισσότερη από την Ξάνθη που βρίσκεται στην 7η θέση! Ο Άρης μετράει φέτος 11 ήττες, όσες και η Βέροια που απλά έχει μια νίκη παραπάνω και μια ισοπαλία λιγότερη. Από τον Πανιώνιο που είναι 8ος μέχρι και την ουραγό Κέρκυρα όλες οι ομάδες έχουν από 12 έως 15 ήττες, αλλά δεν έχουν τόσες ισοπαλίες όσες ο Άρης, που είδε 10 παιχνίδια του να τελειώνουν χωρίς νικητή.

Με τα “αν” δεν γίνεται πραγματικότητα, όμως σε αυτό το σημείο μπορεί εύκολα να υποστηρίξει κανείς πως οι ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ατρόμητο στις καθυστερήσεις, που διαμορφώθηκαν όχι με λάθη της ομάδας, αλλά με λάθη των διαιτητών, στερούν από τους κίτρινους τέσσερις βαθμούς και σαφώς μια λιγότερο ψυχοφθόρο διαδικασία ως το φινάλε.

 

To Top