Λινάρδος: «Εύχομαι στον Άρη να προοδεύσει στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Λινάρδος έπαιζε κόντρα σε φίλους και ευχήθηκε να προοδεύσει ο Άρης στην Ευρώπη και το Γιούροκαπ, γιατί έχει μεγάλη ευκαιρία να το κάνει!

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου τόνισε πως “νιώθω λίγο περίεργα γιατί στον αντίπαλο είναι δύο άνθρωποι με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν συμπαίκτης μου και επί εποχής του το Μαρούσι έκανε σπουδαία πράγματα. Όταν κοντράρεσαι με αυτούς τους ανθρώπους όσο κι αν θέλεις να τους κερδίσεις, υπάρχει ένα αλλά…” και πρόσθεσε: “Το Μαρούσι περνάει πλέον πολύ δύσκολες στιγμές. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Του εύχομαι να προοδεύσει στην Ευρώπη γιατί θεωρώ ότι εκεί έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όσο είχαν δυνάμεις, άντεξαν. Εμείς δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν γιατί όταν χάνεις 6-8 πόντους ξέρεις ότι θα μπορούσες να είχες κερδίσει. Ελπίζω απέναντι στη Δράμα, το Σάββατο να έχουμε κι άλλους παίκτες στη διάθεσή μας”.

Καταλήγοντας είπε πως “η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί, γιατί καλείται να τακτοποιήσει χρέη παλιών διοικήσεων. Δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει η οικογένεια Βωβού. Εμείς δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε”.

Ο Λευτέρης Ακεψιμαίδης υπογράμμισε από την πλευρά του ότι «λίγο πολύ ξέρετε όλοι τη κατάσταση στο Μαρούσι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα για τη νίκη. Κατά 95% βγάλαμε στο γήπεδο όσα μας είπε ο προπονητής, αλλά μετά από ένα σημείο μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας”.

To Top