Λιόγας: “Ο Άρης έκανε το συνηθισμένο αμυντικό τρικ και έβγαλε ενέργεια”

Μια τονωτική ένεση υποστήριξε ο Δημήτρης Λιόγας πως χρειάζεται η ομάδα του για να βρει καλύτερο ρυθμό στην επίθεση και να μην είναι τόσο προβλέψιμοι.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ηλυσιακού αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη τόνισε πως δίκαια κέρδισε το παιχνίδι και στην συνέχεια δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Κέρδισε δίκαια. Για άλλη μια φορά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ο Άρης μπήκε πιο συγκεντρωμένος έκανε το συνηθισμένο αμυντικό τρικ και έβγαλε ενέργεια. Σε συνδυασμό με το άσχημο ποσοστό που είχαμε στα τρίποντα (2/14) ήταν εύκολο για τον Άρη να πάρει τη νίκη. Στον Ηλυσιακό λείπει κάτι μία τονωτική ένεση ώστε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα. Να έρθει ένας ακόμα έμπειρος παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα».

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας του είπε: «Να δούμε τι υπάρχει να κάνουμε μία τονωτική ένεση γιατί στην επίθεση είμαστε πολύ προβλέψιμοι. Θα ήθελα να πιστεύω ότι αν είχαμε ακόμα έναν παίκτη θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε κάπως καλύτερα. Και σε σχέση με το τι ακριβώς μας λείπει και το τι θέλουμε  θα μιλήσουμε με την διοίκηση να πορευτούμε ανάλογα».

Στο καλό πρώτο ημίχρονο και στην έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο στάθηκε ο φόργουορντ του Ηλυσιακού, Τάσος Αντωνάκης ο οποίος τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στον Αρη παίξαμε καλά μόνο ένα για ημίχρονο. Χάσαμε την συγκέντρωση μας και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στον Ίκαρο».

 

To Top