Λιόλιος: “Δεν με φοβίζει η κατάσταση στον Άρη…”

Ο Νίκος Λιόλιος αποτελεί κι επίσημα την έκτη φετινή προσθήκη του Άρη και μάλιστα σε μία θέση που ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης διαθέτει μειωμένες λύσεις, αυτή του αριστερού μπακ.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους” χθες, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που αποτελεί μέλος του Άρη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν τον… φοβίζουν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Για τη νέα πρόκληση που ξεδιπλώνεται μπροστά του, τόνισε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στον Άρη. Μέσα από την δουλειά μου ελπίζω να δικαιώσω τον κ. Καλαϊτζίδη που μου δίνει αυτή την ευκαιρία”.

Για την κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ο Άρης, είπε: “Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν με φοβίζει η κατάσταση που έχει περιέλθει ο Άρης αυτό το διάστημα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και μέσα από την δουλειά θα βρει τον δρόμο της”.

Για την θέση που αγωνίζεται και το γεγονός ότι στο φετινό ρόστερ του Άρη είναι ελλιπής, επεσήμανε: “Το αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήξσω να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να καλύψω τα κενά και να βοηθήσω τον κ. Καλαϊτζίδη να έχει καλές εναλλακτικές λύσεις”.

To Top