Λιόλιος: «Δεν υπάρχει θέμα συμπόρευσης με τον Βασιλακόπουλο»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΟΚ, υπογράμμισε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα συμπόρευσης με τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Αρχικά μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ είπε: «Το πότε θα γίνουν εκλογές δεν το ξέρουμε ακριβώς. Ξέρουμε ότι θα είναι από Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Ιανουάριο, μέχρι μέσα Φλεβάρη. Το πότε ακριβώς είναι θέμα της ΕΟΚ και του υπάρχοντος Δ.Σ. για να ορίσει πότε θα γίνουν εκλογές. Όσον αφορά για μένα, έχω δηλώσει από την Παρασκευή ότι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος. Έκανα ένα κάλεσμα σε όποιον πιστεύει στις ίδιες αξίες, ιδέες, αρχές με ένα πρόγραμμα που έδωσα στην δημοσιότητα να συστρατευτεί μαζί μου και να προχωρήσουμε μαζί.»

Και συνέχισε: «Στόχος μου είναι να δω όλα τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία μέρα πριν γίνουν οι εκλογές θα τα έχω καταφέρει. Στόχος μου είναι να τους γνωρίσω προσωπικά, να δω τα προβλήματά τους και να δω πώς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να τα λύσουμε. Ανταπόκριση υπάρχει και είναι συγκινητική. Αυτό μας δίνει ώθηση. Υπάρχουν άνθρωποι, παράγοντες, που αγαπούν το άθλημα και ελπίζω ότι αυτοί θα είναι μαζί μας την επόμενη ημέρα ώστε να δημιουργήσουμε το μπάσκετ.»

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Δεν ξέρω ποιος το βγάζει αυτό. Εγώ πήγα στον κύριο Βασιλακόπουλο ως όφειλα να το κάνω. Έθεσα την υποψηφιότητά μου, του είπα τα όσα σκέφτομαι και θέλω να κάνω και από εκεί και πέρα του εξέφρασα την επιθυμία να δω όλους τους ανθρώπους που είναι πρόεδροι των Ενώσεων να συναντηθώ μαζί τους, όπως και με όλα τα σωματεία ξεχωριστά. Ήταν μια συνάντηση σε πολύ θετικό κλίμα Δεν είναι θέμα συμπόρευσης απλά πρέπει να σεβόμαστε την προηγούμενη ημέρα. Κρατάμε όλα τα καλά και προσπαθούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι την επόμενη ημέρα. Να βελτιώσουμε όσα θεωρούμε ότι δεν έχουν γίνει καλά».

To Top