Λιόλιος: “Όλοι είμαστε παιδιά του Γκάλη, Final 8 με φίλους όλων των ομάδων”

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε σε συνέντευξη του πως έχει πάντα στο μυαλό του τον Νίκο Γκάλη, όπως και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ υποστήριξε πως όλοι είμαστε παιδιά του Γκάλη, γιατί έφερε την επανάσταση στο μπάσκετ.

Μιλώντας στο sport24 ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε σχετικά: ”Τον Γκάλη και τον Γιαννάκη τους έχουν όλοι οι Έλληνες στο μυαλό τους, είναι δυνατόν να μην τους έχω εγώ; Μπορεί να αγαπήσαμε όλους τους παίκτες στην Ελλάδα, λατρέψαμε τον Γκάλη όμως. Όλοι είμαστε παιδιά του Γκάλη. Αυτό πρέπει να το ομολογήσουμε κάποια στιγμή όλοι μας. Ο Γκάλης έφερε την επανάσταση στο μπάσκετ. Αυτή είναι η διαφορά”.

Σε ότι αφορά το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Φεβρουάριο, έκανε γνωστό ότι αύριο θα γίνει γνωστή η πόλη που θα διεξαχθεί, προσθέτοντας ότι θα έχει φιλάθλους και από τις οκτώ ομάδες, που θα συμμετάσχουν: 

“Το Final 8 θα είναι γιορτή. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. Τη Δευτέρα (5/12) θα ανακοινωθεί πού θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τη μεριά μας ετοιμαζόμαστε ώστε αυτό να είναι μία γιορτή. Εννοείται ότι πάντα υπάρχουν θέματα για το πώς θα μπορέσει αυτό να υλοποιηθεί, με φιλάθλους δηλαδή, γιατί είναι σημαντικό να έχει φιλάθλους από οκτώ ομάδες. Εγώ θέλω φιλάθλους. Αν ο οργανωμένος σημαίνει ότι είναι οπαδός που έρχεται για να τα σπάσει σημαίνει ότι δεν είναι φίλαθλος. Εγώ θέλω φιλάθλους, όχι οπαδούς. Θα γίνει με φιλάθλους, αλλά όχι μόνο με φιλάθλους της περιοχής όπου θα διεξαχθεί το Final-8”.

To Top