Λιόνης: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν ότι θα νικήσει ο Πανσερραϊκός»

Ο Μίλτος Λιόνης μίλησε για το χθεσινό ματς στη Φλώρινα κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα και στη νίκη του Άρη με 2-0, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στο ντέρμπι του 1ου ομίλου την Κυριακή που ακολουθεί ανάμεσα στην Καβάλα και στον Πανσερραϊκό, η έκβαση του οποίου θα είναι καθοριστική για την κατάληψη της 1ης θέσης, που σημαίνει και την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Θεσσαλονικιός άσος στο “Αθλητικό Μετρόπολις”: 

«Σκοπός του κάθε αγώνα είναι να τελειώνει η υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο και αυτό έγινε με τη Θύελλα Φιλώτα. Βάλαμε γρήγορα δύο γκολ και μετά κάναμε διαχείριση του παιχνιδιού», τόνισε αρχικά ο άσος των κίτρινων, ενώ στη συνέχεια είπε:

Για την απόδοση του Άρη κόντρα στον Φιλώτα και η σύγκριση με το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό: “Είναι φυσιολογικό σ΄ ένα ντέρμπι, όπως αυτό με το Πανσερραϊκό, να φτάνεις σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και σε πιο εύκολα παιχνίδια όπως με την Φιλώτα”.

Για την καθιέρωση του στην ενδεκάδα των κίτρινων: «Είτε μία συμμετοχή να ήταν είτε δέκα, με αλλαγές ή βασικοί, όποιος παίκτης και να είναι πρέπει να έχει στο νου ότι η κατηγορία είναι περαστική και να τα δώσει όλα για την άνοδο».

Για το Καβάλα – Πανσερραϊκός την επόμενη εβδομάδα και για τη μάχη για την πολύτιμη πρώτη θέση της ανόδου: «Αφού φτάσαμε την κατάσταση έτσι όπως την φτάσαμε, πλέον ευελπιστούμε σ΄ ένα καλό αποτέλεσμα από την ομάδα της Καβάλας. Οι δύο ομάδες είναι στα ίδια στανταρντ, ευελπιστώ να κριθεί στην λεπτομέρεια το παιχνίδι και αυτή η λεπτομέρεια να είναι υπέρ της Καβάλας, την οποία σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμούμε».

Για την περίπτωση νίκης της ομάδας των Σερρών στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής και αν αυτό σημάνει τον στόχο του ανόδου να απομακρύνεται:  «Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν ότι θα νικήσει ο Πανσερραϊκός. Οι αγώνες που απομένουν δεν είναι εύκολοι αλλά ότι γίνει ας γίνει τώρα!».

Για τις προσθήκες του Ιανουαρίου και των Ν’ Λουντούλου και Σανιά: «Το επίπεδο ποιότητας ανέβηκε αρκετά με τις προσθήκες του Ιανουαρίου και των Σανιά και Ν’ Λουντούλου και βλέπουμε ένα Άρη καλύτερο από τον πρώτο γύρο».

To Top