Λιόνης στο PRESSARIS για την πρεμιέρα: “Τρεις λέξεις: Αρης-κόσμος-πάθος”!

Η κατάσταση του (διάστρεμμα στην ποδοκνημική)  έχει προβληματίσει τις τελευταίες μέρες το τεχνικό επιτελείο του Άρη, ωστόσο ο Μίλτος Λιόνης νιώθει ήδη καλύτερα και όπως τόνισε στο PRESSARIS θα είναι πανέτοιμος αγωνιστικά την Κυριακή για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο νεαρός μπακ μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά, την απουσία του Σίντι Σανιά αλλά και την παρουσία του Γιώργου Γαλανού στο “τιμόνι” του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στάθηκε σε τρεις λέξεις σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας: ΑΡΗΣ-ΚΟΣΜΟΣ-ΠΑΘΟΣ!

“Κάθε πρεμιέρα εγκυμονεί κινδύνους και εκπλήξεις. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό για να αποφύγουμε το άσχημο αποτέλεσμα. Στόχος είναι μόνο ένας και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Θα κάνουμε με πάθος ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή”, τόνισε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός.

Για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής στο “Κλ. Βικελίδης”, είπε: “Νιώθουμε ότι η παρουσία του κόσμου θα είναι μαζική και θα σταθεί στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό. Το αντιλαμβανόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές από το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών τις τελευταίες μέρες. Εισπράττουμε καθημερινά τη στήριξη τους. Το βλέπουμε και από τις κινήσεις των διαρκείας και όσα ακούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι εκεί μαζί μας”.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, τόνισε: “Είμαστε μαζί όλα τα παιδιά 2 μήνες. Γνωρίζουμε όλοι τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των συμπαικτών μας. Έχουμε αποκτήσει μία χημεία και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την Κυριακή θα έιμαστε απόλυτα έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η απουσία του Σίντι Σανιά σίγουρα μας στεναχωρεί, ωστόσο, μπορούμε να καλύψουμε το κενό του επάξια. Θα ήταν φυσικά προτιμότερο να ήταν μαζί μας. Μάθαμε να δουλέουμε όλοι σαν ομάδα και κομμάτι της είναι και ο Σίντι”.

Ολοκηρώνοντας, για την παρουσία Γαλανού και τις πρώτες του κινήσεις, επεσήμανε: “Υπάρχει μία διάθεση από την πλευρά του να κάνει ότι καλύτερο και σίγουρα το εκτιμούμε. Είναι δίπλα μας αυτές τις μέρες και το απέδειξε. Δείχνει ότι αγαπάει τον σύλλογο κι ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια”.

To Top