ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Λοκάρει” στις επιλογές του εξωτερικού για ενίσχυση σε άμυνα-επίθεση

Όπως επισημάναμε σε χθεσινό ρεπορτάζ αναφορικά με την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη οι σκέψεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή να παραμείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο, υποχρεώνει τους ιθύνοντες του Άρη να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαθέσιμες επιλογές από την Ελλάδα για το κέντρο της άμυνας.

Πλέον, η απαραίτητη προσοχή δίνεται στις επιλογές του εξωτερικού, εκεί όπου έχουν ήδη εντοπιστεί οι στόχοι, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία.

Ανάλογη περίπτωση και αυτή για την επίθεση. Το “άκαρπο” ραντεβού με τον Ραφί Τζιμπούρ, υποχρεώνει να εξεταστούν όλες οι επιλογές από το εξωτερικό, καθώς η ελληνική αγορά δεν περιέχει κάποια αξιόλογη περίπτωση φορ, που να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Νίκου Αναστόπουλου και του Θοδωρή Καρυπίδη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πλέον και τον χρόνο αντίπαλο, καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώνεται η διαδικασία και μέχρι τότε θα έπρεπε να έχουν κατασταλάξει στους παίκτες, να έχουν επιχειρήσει τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις ώστε να κλείσουν το “deal”.

To Top