ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Λοκάρουν” σε παίκτες που μπορούν αντεπεξέλθουν και σε δεύτερη θέση

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος ως προς τον προγραμματισμό του Άρη για την επόμενη σεζόν, είναι να βρεθούν παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν και δεύτερη θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Οι λόγοι είναι δύο. Αρχικά, διότι ο Μίχαελ Ένινγκ θα ήθελε περισσότερη άνεση κινήσεων και θα την έχει εφόσον έχει στην διάθεσή του αρκετούς διπλοθεσίτες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να χρειαστεί η ομάδα αρκετές μεταγραφές, επομένως με αυτό τον τρόπο μπορεί να τις μειώσει αισθητά.

Ιδανικά παραδείγματα, ποδοσφαιριστών που μπορούν κάλλιστα να αντεπεξέλθουν και σε δεύτερη θέση, ήταν φέτος για τον Άρη οι Λίντσεϊ Ροζ και Λούκας Σάσα. Αμφότεροι στο παρελθόν έχουν παίξει ως μπακ με τον Μίχαελ Ένινγκ έχοντας γνώση του παρελθόντος τους, να τους χρησιμοποιεί και μάλιστα να παίρνει αγωνιστικά αυτό που αναζητούσε.

Για παράδειγμα, εφόσον παραμείνει ο Μιχάι Κόρχουτ (κάτι που επιθυμεί ο Άρης) αναζητείται ένας παίκτης που θα τον πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη, αλλά θα μπορεί παράλληλα να αγωνιστεί και ως στόπερ, εφόσον το απαιτήσουν οι ανάγκες. Διότι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Άρη, είναι μόνο ο Γιώργος Δεληζήσης.

 

 

To Top