Λουίς Ενρίκε: «Πριν έρθω στην Παρί πίστευα ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι εύκολο, αλλά κατάλαβα ότι ισχύει το αντίθετο»

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι πριν αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν είχε την εντύπωση ότι το γαλλικό πρωτάθλημα ήταν εύκολο, αλλάζοντας όμως άποψη στην πορεία.

Δηλώσεις ενόψει του προημιτελικού του γαλλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Νις, έκανε ο Λουίς Ενρίκε.
Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών αποκάλυψε ότι πριν αναλάβει τους Παριζιάνους είχε την εντύπωση ότι το γαλλικό πρωτάθλημα ήταν εύκολο, αλλάζοντας όμως άποψη στην πορεία και τονίζοντας ότι στη Ligue 1 υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό.
«Πριν έρθω εδώ, ήμουν από εκείνους που πίστευαν ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Το επίπεδο είναι πραγματικά υψηλό και δεν το λέω επειδή βρίσκομαι εδώ. Το λέω επειδή πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύ ταλέντο, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με προπονητές υψηλού επιπέδου. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, επειδή το έχω ζήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

To Top