ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Λουίς Πάλμα, ο νεότερος παίκτης της Ονδούρας που παίζει σήμερα στην Ευρώπη”

“Ο Λουίς Πάλμα συνεχίζει να γράφει ιστορία μετά την επίσημη υπογραφή του με τον Άρη Θεσσαλονίκης της πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας. Ο 22χρονος επιθετικός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή και παίζει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη”. Αυτό αναφέρουν στην πατρίδα του νεαρού ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας μια σημαντική του πρωτιά.

Όπως σημειώνει η diez.hn: “Ο πρώην παίκτης της Βίντα υπέγραψε για τεσσεράμισι χρόνια, θα φοράει το νούμερο 50 στην πλάτη του. Επέλεξε τον αριθμό θυμούμενος το ξεκίνημά του στις ρεζέρβες της Βίντα.

Ο Πάλμα είναι ένας από τους νεότερους ‘κατράχος’ (αλλιώς οι κάτοικοι της Ονδούρας) στην ιστορία που έκανε το άλμα στην Ευρώπη, θυμίζοντας περιπτώσεις όπως αυτή του Antony “Choco” Lozano που σε ηλικία 18 ετών, έγραψε ιστορία υπογράφοντας με τη Βαλένθια το 2011.

Το 2018, ο Γουέσλι Ντέκας έπαιξε με την πορτογαλική Νασιονάλ σε ηλικία 19 ετών, χωρίς όμως να κάνει κάτι σημαντικό Το 1999, ο David Suazo υπέγραψε με την Κάλιαρι σε ηλικία 20 ετών, στην ίδια ηλικία με τον Amado Guevara το 1995 όταν πήγε στη Βαγιαδολίδ στην Ισπανία και ο Gilberto Yearwood σε ηλικία 21 ετών στην Έλτσε στην Ισπανία το 1977.

Ο Κατράχος στην Ευρώπη (2022)

Λουίς Πάλμα- Άρης- 22 ετών

Ρίγκο Ρίβας – Ρετζίνα/Ιταλία 23 ετών

Ντεϊμπί Φλόρες – Παναιτωλικός/Ελλάδα 25 ετών

Αλμπερθ Έλις – Μπορντό/Γαλλία 25 ετών

Ρούμπιο – Ακαντέμικα/Πορτογαλία 25 ετών

Μπράιαν Ρότσες – Νασιονάλ/Πορτογαλία 27 ετών

Αλφρέντο Μέχια – Λεβαδειακός/Ελλάδα 31 ετών”.

 

To Top