Λουίς Πάλμα: Περνάει από εξετάσεις και υπογράφει για πέντε χρόνια στον Άρη!

Ο Λουίς Πάλμα είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε για να αρπάξει την ευκαιρία του στον Άρη και να… συστηθεί ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη. Ο 22χρονος πια από χθες (ανήμερα των γενεθλίων του “πάτησε” στη Θεσσαλονίκη) επιθετικός από την Ονδούρα είναι έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Άρη.

Ο Πάλμα ξεκίνησε από από την Κυριακή ένα μεγάλο ταξίδι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κι έφτασε χθες στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης. Ταξίδεψε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βίντα, Λουίς Κρουζ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στην ποδοσφαιρική αξία του Πάλμα.

Δηλώσεις δεν έκανε χθες ο Πάλμα, αλλά έδειξε να απολαμβάνει -παρά την κούρασή του- τις πρώτες του στιγμές στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον. Σήμερα θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Άρη για τα επόμενα πέντε χρόνια (δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας), θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο τελευταίος θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του κι ανάλογα θα αποφασίσει για τον χρόνο χρησιμοποίησής του, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα μπει από σήμερα στο γήπεδο.

Ο 22χρονος διεθνής με την Ονδούρα – καλύτερος νέος παίκτης στην χώρα του – δεν έχει κρύψει ότι είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία του από τον Άρη. Το είπε και στις δηλώσεις του, αναγνωρίζοντας ότι έρχεται σε μια ανταγωνιστική ομάδα και θέλει να πετύχει! “Η ομάδα είναι ανταγωνιστική (σ.σ. ο Άρης) και αυτό λέει πολλά. Πηγαίνω με την επιθυμία να παλέψω για μια θέση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία. Τώρα ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτώ” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

To Top