ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λουίς Πάλμα: Τα δίνει όλα, “γράφει” στο χορτάρι, περνάει καλά και δεν το κρύβει!

Ο Νοέμβρης θα ξεχαστεί πολύ δύσκολα για τον Λουίς Πάλμα. Ο μήνας όπου ο επιθετικός από την Ονδούρα τα δίνει όλα, “γράφει” στο χορτάρι, περνάει καλά και δεν το κρύβει!

MVP και γκολ

Με ποσοστό 33,27% ο Λουίς Πάλμα αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για το μήνα Νοέμβριο, ενώ κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου γκολ αφήνοντας δεύτερο τον συμπαίκτη του Αντρέ Γκρέι. Ο άσος των «κίτρινων» στις τρεις αναμετρήσεις Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο, πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε μία ασίστ, με κορυφαίο του ματς το 5-0 επί της Λαμίας, όπου έκανε χατ τρικ και είχε κι ασίστ. Όσον αφορά την ψηφοφορία για το Best Goal της 12ης αγωνιστικής, εξελίχθηκε σε κιτρινόμαυρη υπόθεση με τους Πάλμα και Γκρέι να μονομαχούν για την 1η θέση. Τελικά ο Ονδουριανός συγκέντρωσε ποσοστό 49,42% και κέρδισε το βραβείο, για το τρίτο του γκολ απέναντι στη Λαμία.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα με έξι γκολ.

Εμπιστοσύνη Πάρντιου

Λέγεται ότι στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο να είσαι καλός παίκτης, αλλά να πάρεις τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη. Ο Πάλμα τις πήρε και φώναξε “παρών”. Κάτι που αναγνώρισε στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του. “Ο προπονητής μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Πάντα μου λέει ότι έχω μεγάλο ταλέντο και πως ότι ό,τι έχω στο μυαλό μου πρέπει να μένει μέσα στο μυαλό μου. Μου ζητάει να είμαι πάντα συγκεντρωμένος”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Γουστάρει Άρη

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Λουίς Πάλμα δεν κρύβει ότι πέρα από τα όνειρα που θα είχε κάθε ποδοσφαιριστής στην ηλικία του, γουστάρει… Άρη. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από τη συνέντευξη του:

Οι καλές σου εμφανίσεις έχουν κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και πριν λίγους μήνες ο Άρης απέρριψε μια προσφορά εκατομμυρίων δολαρίων για σένα. Το γνώριζες αυτό;

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και δεν θα ήθελα να το συζητήσω για να αποφύγω προβλήματα με τον σύλλογό μου.

Έχεις κάνει ήδη ένα μεγάλο βήμα, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να ανεβαίνει, πού βλέπεις τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;

Θέλω να δουλέψω και να το απολαύσω γιατί έχω πολλά χρόνια στο συμβόλαιό μου (μέχρι το 2026), αλλά πάντα έλεγα ότι για μένα η Premier League είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα αγόρι 22 ετών που κάνει μεγάλα όνειρα. Θα ήθελα να παίξω εκεί, είμαι ένας από αυτούς που σηκώνονται για να δουν τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουνάιτεντ το πρωί. Είναι ένα πολύ δύσκολο και εντυπωσιακό πρωτάθλημα.

 

To Top