Λουκάκου: Εκνεύρισε κι άλλο τον κόσμο της Τσέλσι – «Όλη τη σεζόν μιλούσα με τον Ιντζάγκι»!

Ακόμα και τώρα που πέτυχε το στόχο του και επέστρεψε στην Ίντερ, ο Λουκάκου δεν επιδεικνύει σεβασμό στην Τσέλσι και αναφέρει πως σε ολόκληρη την περασμένη σεζόν μιλούσε με τον Ιντζάγκι και προφανώς «ψηνόταν» το come-back.
Ο Βέλγος έναν χρόνο μετά τη μετακίνηση των 100 εκατομμυρίων στο Λονδίνο και δίχως να έχει προσφέρει το παραμικρό, αποχώρησε εκ νέου από την Τσέλσι για να παραχωρηθεί δανεικός στους «νερατζούρι».

Το ενοίκιο έφτασε στα 8+2 εκατομμύρια ευρώ, με το ιταλικό κλαμπ να καλύπτει αποκλειστικά και τους μισθούς του ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας με περίσσια χαρά για την μεταγραφή του και την επιστροφή εκεί όπου αισθάνεται άνετα για να παίξει, ο Λουκάκου ανέφερε: «Γύρισα στο σπίτι μου. Όλη τη σεζόν είχα επικοινωνία με τον Ιντζάγκι. Έχω μιλήσει με όλους τους συμπαίκτες μου ήδη, είναι σαν αδέρφια μου όλοι. Όλοι πίεσαν και έβαλαν το χέρι τους για να επιστρέψω».

Και φυσικά, όπως προκάλεσε εκνευρισμό σε όλους τα περασμένα Χριστούγεννα με τη συνέντευξη για την αγάπη προς την Ίντερ, έτσι και τώρα «αδειάζει» Τούχελ και πρώην συμπαίκτες στους «μπλε».

To Top