Λουκάκου: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε να γίνει η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο»

Μεγάλες δηλώσεις από τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε να γίνει το κορυφαίο του κόσμου μέσα στην επόμενη διετία.

Σαν μετεωρίτης έσκασε στον κόσμο του ποδοσφαίρου το εγχείρημα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μέσα σε μερικούς μήνες κατάφερε να προσελκύσει μεγάλους αστέρες όπως οι Μανέ, Ρονάλντο, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μπενζεμά, Καντέ, Φαμπίνιο και να δώσει νέα διάσταση στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Αν και μερικοί εξ αυτών όπως οι Χέντερσον και Μπενζεμά μετάνιωσαν για την απόφασή τους, υπάρχουν άλλοι που συνεχώς υπερασπίζονται την ποιότητα του πρωταθλήματος. Τελευταίος εξ αυτών ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του στο πρότζεκτ των Σαουδαράβων.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος επιθετικός της Ρόμα τόνισε πως η Saudi Pro League παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα μπορούσε να αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του κόσμου!

«Στα επόμενα δυο χρόνια βλέπω το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας να γίνεται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, αν όχι το καλύτερο. Οι σύλλογοι κάνουν πολλές προσπάθειες για να φέρουν μεγάλους παίκτες εκεί. Βελτιώνονται πολύ. Θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

To Top