Λουκέτο στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην πλατεία Αγίας Σοφίας!

Τίτλοι τέλους για την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία στεγαζόταν στο ιστορικό νεοκλασικό κτήριο, το «Μέγαρο Λόγγου», με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα στην Αγίας Σοφίας, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη από το 2014.

Το κατάστημα, που εκτεινόταν σε τρεις ορόφους και είχε κεντρική πρόσοψη τόσο στην Αγίας Σοφίας όσο και στην Ερμού, έκλεισε οριστικά από την προηγούμενη εβδομάδα και όλα τα προϊόντα μεταφέρθηκαν στην κεντρική μπουτίκ του ΠΑΟΚ του γηπέδου της Τούμπας.

Στις άδειες πλέον βιτρίνες υπάρχει τοιχοκολλημένη μια λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει: «Αγαπητοί μας πελάτες το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό – Με εκτίμηση PAOK FC CITY STORE».

Ο Λάζαρος Μπαξεβάνος, εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε στη Voria.gr ότι η μπουτίκ έκλεισε οριστικά καθώς, όπως είπε, το κτήριο που στέγαζε τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ έχει νοικιαστεί σε άλλη επιχείρηση, όπως είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό.

Πλέον, θα υπάρχει μόνο η κεντρική μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας ενώ, όπως τονίζει ο κ. Μπαξεβάνος, θα δοθεί βαρύτητα στην περαιτέρω ανάπτυξη του e-shop.

Να σημειωθεί ότι το Μέγαρο Λόγγου που αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης αναπλάστηκε εκ βάθρων και η μπουτίκ ξεκίνησε τη λειτουργία της στους νέους σύγχρονους χώρους τον Νοέμβριου του 2018.

Πηγή: voria.gr

To Top