ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουκέτο στον ΔΟΛ από Δευτέρα, απορρίφθηκε του Σαββίδη

Οι τράπεζες απέρριψαν την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά του ΔΟΛ, ο οποίος οδηγείται σε κλείσιμο από την αρχή της επόμενης εβδομάδας!

Όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά σάιτ:

“Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τον δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, ο οποίος οδηγείται στο κλείσιμο από την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Στην σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και στην οποία συμμετείχαν ο Σταύρος Ψυχάρης, ο νομικός σύμβουλος του οργανισμού Νίκος Πιμπλής και ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης έγινε γνωστό ότι οι τράπεζες απέρριψαν την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά του ομίλου, ο οποίος οδηγείται πια αναγκαστικά στο κλείσιμο!

Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν στις τράπεζες ώστε να αποδεχθούν την λύση εξαγοράς από τον Ιβάν Σαββίδη, εκείνες επέμειναν στην αδιάλλακτη στάση τους, κάτι που αποτέλεσε το τελειωτικό χτύπημα για όλα τα μέσα του ΔΟΛ, δηλαδή της εφημερίδας «Τα Νέα» και «Βήμα της Κυριακής» του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα Fm, αλλά και όλων των ιστοσελίδων που ανήκουν στον ΔΟΛ, τα οποία βάζουν λουκέτο από Δευτέρα!”

To Top